Menu +

Prohlášení výkonné rady Horácké Slavie

Tiskové zprávy
T ř e b í č - Aktuálně přinášíme Prohlášení Výkonné rady Horácké Slavie před zahájením nové sezóny 2006/07 první ligy mužů v ledním hokeji.
Sdílejte článek
 

Prohlášení Výkonné Rady Horácké Slavie

Vážení příznivci našeho klubu a ledního hokeje,

dovolujeme si touto tiskovou zprávou podat informaci o našem klubu a jeho sportovních cílech pro nadcházející sezónu.

Klub, zahajující desátou sezónu v nejvyšší soutěži řízenou Českým svazem ledního hokeje, prošel v nedávném období změnami, které by měly pozvednout lední hokej v našem regiónu na co nejvyšší společenskou úroveň. Pevně věříme, že ve spolupráci s Městským úřadem v Třebíči a našimi partnery zajistíme občanům Třebíčska kvalitní sportovní zážitky.

Jsme klubem v jehož řadách působí nejvíce vlastních odchovanců a v tomto trendu chceme i v nově stanovené koncepci pokračovat a tým doplňovat hráči, kterým třebíčský hokej přiroste k srdci a budou potěšením pro Vás - naše příznivce.

Sportovním cílem našeho klubu je stabilizovat výkonnost ligového týmu na takovou sportovní a společenskou úroveň, která nám zajistí co největší přízeň fanoušků a tím i co největší návštěvnost diváků na utkáních a to nejen prvoligových, ale i na zápasech našich mladých hokejistů.

Třebíčský hokej již vychoval několik výborných hokejistů a věříme , že v této tradici budeme pokračovat a naše hokejová společnost se bude nadále rozrůstat o nové naděje a větší okruh příznivců.

Přejeme Vám hodně společných sportovních a společenských zážitků s naším hokejovým klubem.

Výkonná rada SK HS Třebíč

Podobné články

Tiskové zprávy

Kamil Pokorný v trestu, odpyká si jej při utkání se Zlínem

14.02.2024
Tiskové zprávy

Trest pro Kamila Pokorného, na střídačku nesmí až do repre přestávky

27.10.2023
Tiskové zprávy

Pavel Jekel zraněn, jeho absence bude delší

22.08.2023