Menu +

Dorost: TRE - ZLN 3:6: Třebíčští nezopakovali výkon z předchozích utkání a podlehli Medvědům o tři branky

Reportáže
T ř e b í č - Nahuštěný program extraligy dorostenců pokračoval pátým kolem, k němuž do Třebíče přijeli hráči Zlína. Domácí tento zápas nezastihl v právě nejlepší formě. Nedařily se jim přihrávky, kombinace ani střelba. Zápas příliš nevyšel ani brankáři Leoši Mikulkovi, kterého po páté brance vysřídal Adam Wolf, jenž předvedl několik efektních a zároveň efektivních zákroků, kterými odvrátil vyšší gólový příděl na straně domácích. Slavisté v utkání sice rychle vedli 1:0, ale hosté pak vstřelili pět branek v řadě, čímž rozhodli o vítězi tohoto zápasu. Domácím se povedlo dvěma brankami už jen korogivat konečné skóre utkání. Fotografie z utkání najdete TADY.
Sdílejte článek
 
5.kolo, pondělí 18.9.2006
TRE TRE
3:61:2, 1:3, 1:1
ZLN ZLN
Statistiky
Branky a nahrávky: 2. Vondráček (Pometlo, Sobotka), 39. Pometlo (Vondráček, Musil), 49. Sobotka (Čtveráček) - 10. Šlahař (Vodný), 15. Honejsek (Křemeček), 24. Křemeček (Okál), 33. Jurásek (Okál, Honejsek), 37. Jurásek (Křemeček), 47. Šenkeřík (Šoula). Rozhodčí: Pokorný - Drobílek, Pelikán. Vyloučení: 9:10. Střely na branku: 18:38 Využití: 3:2. Diváci: 120. Průběh utkání: 1:0, 5:1, 5:2, 6:2, 6:3.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Mikulka (37. Wolf) - Rajský, Musil, Studený, Dvořák, Jaroš, Kotrba, Sobotka, Čtveráček, Stahorský, Vítek, Pometlo, Dočekal, Vyhnálek, Kesner, Giz, Zeman, Vondráček, Krutiš, Klíma, Molák
PSG Zlín: Sedláček - Matějíček, Sadil, Jurásek, Šenkeřík, Valenta, Laciga, Vodák, Musil, Horák, Šlahař, Finsterie, Herman, Svačina, Klokoč, Honejsek, Tomaník, Šoula, Vodný, Okál, Křemeček

Komentář k zápasu

Horácká Slavia měla již v první minutě výhodu přesilové hry . Tuto přesilovku se jako jednu z mála podařilo hokejistům z Třebíče využít. Po střele Adama Pometla překonal hostujícího brankáře Tomáš Vondráček- 1:0. Poté jsme měli možnost shlédnout hru čtyři na čtyři. Žádná velká šance se však při zmenšeném počtu hráčů na ledě neurodila. Nejen úvodní část zápasu nabízela málo šancí na obou stranách. Hostům se v 10. minutě podařilo vyrovnat. První střelu Jakuba Šlehaře domácí gólman sice vyrazil pravým betonem, ale na druhý střelecký pokus tohoto hráče pod víko už byl domácí brankář krátký- 1:1. Ve 12. minutě se činila domácí obrana, když zastavila přečíslení z protiútoku a tím zabránila ohrožení domácí klece. O minutu později zkoušel pozornost hostujícího brankáře od modré Martin Sobotka. Hostující brankář si však z touto střelou dokázal poradit. Hosté dokázali do první přestávky obrátit skóre na svoji stranu. V 16. minutě po chybě domácího obránce skóroval po přihrávce Křemečka do odkryté klece Antonín Honejsek- 1:2.

Ze druhé třetiny bylo odehráno tři a půl minuty a kotouč se opět objevil za zády domácího brankáře. Vydařenou střelou od modré čáry se trefil v oslabení hostující Křemeček- 1:3 . Domácí byli inkasovanou brankou v přesilové hře viditelně zaskočeni. Šanci na vstřelení branky dostala Horácká Slavia ve 31. minutě, kdy hrála přesilovou hru 5 na 3. Třebíčští však s touto přesilovkou příliš dobře nenaložili a ještě si způsobili komplikace, protože když se z trestné lavice vracel druhý potrestaný hráč dostal pěknou přihrávku do brejku, který naštěstí pro domácí neproměnil. Třebíčští na vlastní kůži pocítili přísloví nedáš - dostaneš. Ve 33. minutě prostřelil domácího brankáře Martin Jurásek- 1:4. Netrvalo dlouho a hosté zvýšili již na 1:5. Branku si připsal opět hostující Jurásek. Po této inkasované brance přenechal Leoš Mikulka místo v brance Adamu Wolfovi. . Ve 38. minutě však Třebíč snížila. Po skrumáži před hostující brankou skóroval domácí Adam Pometlo - 2:5.

Na začátku třetí části byl k vidění až nezvykle na tento zápas rychlý hokej. Ve 45. minutě neprostřelil tvrdou střelou hostujícího brankáře domácí Kotrba. O 2 minuty později dostali také hosté příležitost přesilovky 5 na 3. Na rozdíl od Třebíčských se hostům podařilo ji zužitkovat. Již po šesté překonal domácího brankáře Petr Šenkeřík. Domácím se od této inkasované branky již nedařil přechod do útočného pásma, a tak se často museli bránit útokům hostujícího celku. Domácím se ve 49. minutě sice podařilo ještě snížit po střele Martina Sobotky, ale na více branek domácím již nezbyli síly. Body si tedy po výsledku 3:6 odváží z Třebíče HC Hamé Zlín.

Fotogalerie Zobrazit všechny fotografie


Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024