Menu +

Chceme nechat hrát mladé hráče, ale i posílit mužstvo, říká Jaromír Šindel

Rozhovory
T ř e b í č - Fanoušky Horácké Slavie jistě zajímá zda hráče, kteří třebíčský tým posílili pro utkání s Berounem, budou moci vídat v Třebíči častěji. Po podařeném utkání jsme se na tuto otázku zašli zeptat té nejodpovědnější osoby, sportovního ředitele klubu, pana Jaromíra Šindela.
Sdílejte článek
 
Pane řediteli, fanoušky Horácké Slavie bude jistě zajímat zda hráči, kteří dnes přijeli z Českých Budějovic budou za Horáckou Slavii nastupovat i v dalších utkáních.

Máme s Českými Budějovicemi domluvenu určitou formu spolupráce. Máme zde Tomáše Mertla pro celou sezónu, což je výsledek toho, jak se situace vyvíjela v přípravném období. Určitě budeme spolupracovat i nadále a ti hráči by se zde měli objevovat. Dneska to byla taková výpomoc. Máme zraněného brankáře Filipa Luňáka, takže z toho důvodu přijel Jan Chábera a podal stoprocentní, spolehlivý výkon. Mužstvo v něm mělo v brance jistotu. Samozřejmě ta výpomoc je omezena počtem hráčů a zápasů, v nichž hráči mohou nastoupit. Také oba útočníci (Lukáš Květoň a Milan Gulaš – pozn. red.) byli velkým oživením. Obránce Petr Macháček podal také spolehlivý výkon. Budeme rádi v této spolupráci pokračovat, a uvidíme v jakém složení se nám sem podaří tyto hráče dostat.

Do středy se nejspíš marodka úplně nevyprázdní. Jak budete řešit složení týmu pro utkání v Havířově?

Uvidíme zítra (26. září – pozn. red.) po tréninku. Uvidíme zda Jirka Oliva a Michal Pšurný už budou moci hrát. Jsou to hráči základního kádru a na jejich zdravotní stav budeme čekat a podle toho se pak rozhodneme. Jsme ve velice úzkém kontaktu jak se Zlínem, tak s Budějovicemi a oba s Karlem Čapkem věříme, že situaci zvládneme. Formu spolupráce s těmito kluby máme nastavenou a bude záležet na situaci před konkrétním zápasem jak ji budeme řešit.
Základ mužstva máme, chceme nechat hrát mladé hráče, kteří si to budou zasluhovat, ale chceme mužstvo i posílit. Jsem si vědomi toho, že pro diváky je takovýto zápas jako dnes zajímavější. Ten hokej, který mužstvo dnes předvedlo byl trochu jiný, hostující hráči to mužstvo povznesli a diváci si zasloužili zápas, ve kterém viděli hodně gólů, dobrou hru domácího mužstva s jednoznačným vítězstvím.

Podobné články

Rozhovory

Trenérská dvojice Kamil Pokorný – Jaroslav Barvíř v Horácké Slavii končí. Potřebujeme změnu, shodli se

27.03.2024
Rozhovory

Letos jsme měli nejvíce výkyvů, ale i tak považuju sezonu za úspěšnou, říká Kamil Pokorný

21.03.2024
Rozhovory

Bittner: Čeká nás těžká série, ale chceme postoupit

07.03.2024