Menu +

Přípravka zahajuje - přijďte mezi nás a co je dobré vědět!

Mládežnický hokej
T ř e b í č - Nová hokejová sezóna je v plném proudu a na led se chystá i ta nejmenší hokejová drobotina, přípravka. První trénink těch nejmenších začíná v neděli 14. září v 8:45 na Zimním stadionu Města Třebíče. Všichni, kdo mají zájem naučit svoji ratolest bruslařským dovednostem pod odborným dohledem, jsou srdečně zváni. Bližší informace najdete v článku, nebo Vám je ochotně poskytne pan Alois Neveselý na telefonu 725 648 428.
Sdílejte článek
 
Přijďte mezi nás!

Ukázkové video z tréninku nejnemších bruslařů

Kdy

První trénink je v neděli 14. září 2014 v 8:00 hod, další pak pravidelně v sobotu a v neděli dopoledne. Přesné časy najdete vždy v aktuálním rozpisu ledu na tomto webu, nebo na vrátnici zimního stadionu.

Co potřebuji

Samozřejmě brusle, hokejku, helmu a chrániče kolen a loktů. Pro začátek mohou být z in-line nebo jiné. Nakonec pak teplé oblečení (můžou být i oteplovačky) a rukavice (stačí opět nějaké silnější klasické, palčáky apod.). Na zimáku je po domluvě možnost zapůjčení výstroje, počet je však omezený.
Pokud bude mít někdo kompletní hokejovou výzbroj, je to jen dobře.

Pro koho je přípravka

Přípravka je pro děti od mateřské školky (cca od 4 let) po třetí třídu. Na tréninku mohou být zpočátku rodiče s hráči na ledě, stačí jen, aby měli brusle.

Jaká je organizace tréninku

Převlékání: Děti se převlékají v kabině. Věci si berou s sebou domů.

Trénink

Děti jsou rozděleny dle věku a dovedností do skupinek. Každá skupinka má svého trenéra, který se jí věnuje. Zejména u těch nejmenších, nebo těch, kteří jsou poprvé na ledě, je běžné, že je s nimi i někdo z rodičů (pokud má zájem).

Důležité !!!!! Nikdo z trenérů nepředpokládá, že do přípravky nastoupí perfektní bruslař. Přípravka je od toho, aby se kluci naučili prvním krůčkům (které nezřídka končí pádem) a postupně zvládli základní bruslařské dovednosti. Žádný učený z nebe nespadl.

Takže neváhejte a přijďte, čekáme na vás.

Šéftrenér přípravky: Alois Neveselý – tel. 725 648 428.

Podobné články