Menu +

Zbrusu nová loga - 20 let v první lize. Buďme hrdí!

Aktuální zprávy
T ř e b í č - Horácká Slavia Třebíč slaví. Co slaví, je zcela jasně patrné z výročního loga, které dnes klub vůbec poprvé oficiálně prezentuje. V sezóně 2016 - 2017 oslavíme dvacet let od postupu do první ligy. Třebíčský hokejový klub je zároveň nejdéle působícím týmem v naší druhé nejvyšší hokejové soutěži, a to rozhodně není samozřejmostí, nýbrž je to důvodem k hrdosti. Ano, jsme hrdí na své město, jsme hrdí na náš klub a věříme, že vy společně s námi.
Sdílejte článek
 

Horácká Slavia Třebíč přichystala pro výročí postupu do první ligy, která v současnosti nese název WSM Liga, hned dvě loga.

“Obě loga dnes vůbec poprvé veřejně prezentujeme, a seznamujeme tak s nimi širokou hokejovou veřejnost a hlavně komunitu našich fanoušků. Máme být v našem městě a klubu na co hrdí a tomu bude odpovídat i naše prezentace k výročí dvaceti let od postupu tak, aby i naši fanoušci měli možnost společně s námi výročí oslavit.
Obě loga budeme také dále marketingově využívat. Chystáme celou řadu upomínkových předmětů do Fanshopu. Jmenovat již teď mohu například trička, propisky, samolepky a některé další věci. V prodeji by měly být už při prvním přípravném utkání 29. července, kdy se doma utkáme s Kometou Brno,“
vyjmenovává další využití loga marketingový manažer Horácké Slavie Třebíč Daniel Šlapák.

V souvislosti s výše zmíněným výročím chystá Horácká Slavia i několik dalších akcí, o kterých budeme fanoušky včas informovat. Už teď můžeme prozradit, že jedno z dnes zveřejněných log se objeví i na novém dresu. I ten vám už v brzké době budeme moci představit. A ještě jednu věc nesmíme zapomenout zmínit. Jde o skutečnost, že pomalu ale jistě se blíží další výročí, a to 90 let od založení Horácké Slavie Třebíč. To ale bude na pořadu až v další sezóně, protože třebíčský hokejový klub byl založen v roce 1928.

Podobné články

Aktuální zprávy

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

před 2 dny
Aktuální zprávy

Neopakovatelná nabídka, měj doma kousek stadionu i ty

před 2 dny
Aktuální zprávy

Jak postupuje rekonstrukce? Připravujeme prodej upomínkových předmětů s částí hrací plochy i stadionu

21.04.2024