Menu +

JUN: UNL - TRE 1:2 sn - Junioři vyválčili v Ústí dva body, skupina O vítěze se zamotává

Reportáže
T ř e b í č - Už druhý zápas skupiny O vítěze, jak se jmenuje nadstavba ligy juniorů hraná systémem doma - venku, mají za sebou junioři Horácké Slavie Třebíč. V prvním předehrávaném zápase podlehli doma Porubě, v Ústí nad Labem ale doslova vydřeli dva body, a tím značně zamotali průběh skupiny. Další utkání je čeká v neděli 12. 3. v Porubě a sezónu zakončí na domácím ledě zápasem s Ústím v pátek 17. března.
Sdílejte článek
 
, neděle 5.3.2017
UNL UNL
1:2sn0:1, 1:0, 0:0 - 0:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 33. Magasanik (Žďánský, Kopta), 15. Michálek (Wasserbauer) 65. Caha. . Rozhodčí: Jílek, Beneš, Štofa. Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2.
Sestavy
HC Slovan Ústí nad Labem: Kosina - Poulíček, Opočenský, Loukota, Hucek, Moucha, Balcar, Veselý, Gottfried, Trmal, Tomáš, Dörner, Amirov, Kopta, Magasanik, Zdvořáček, Žďánský.
SK Horácká Slavia Třebíč: Šoustal - Pavlas, Caha, Urban, Šimka, Michálek, Nejedlý, Wasserbauer, Svoboda, Strnad, Dvořák, Matov, Kajnar, Tůma

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Jiří Merta (HC Slovan Ústí nad Labem): Třebíč přijela se silnými hráči, kteří byli dobře bruslařsky vybavení. Pro nás je to ztráta dvou bodů. Byli jsme celý zápas lepší, ale bohužel jsme vstřelili jenom jednu branku, na jeden gól se těžko vyhrává. Ale klukům můžeme s Vlastou Davídkem těžko něco vytknout, bojovali a makali. Jak říkám, v dnešním zápase jsme byli jednoznačně lepší, kluci si vytvořili spoustu šancí, až 50, ale byl z toho jen jeden gól a na ten nejde vždycky vyhrát.

Roman Mejzlík (SK Horácká Slavia Třebíč): Hokej z naší strany nebyl vůbec dobrý. Byli jsme celý zápas od soupeře pod tlakem a dneska nás podržel brankář. Moc šancí jsme neměli, nějaké byly až potom v závěru. Dnes se nám vůbec nedařilo, dali jsme gól z ničeho, takový gól-negól. To nás drželo nad vodou, ale domácí na nás stále tlačili. Takže jsme vyhráli hlavně díky brankáři. Dneska jsme tu zvítězili za dva body a zaplať pánbůh za to, protože jinak už bychom nebyli v dobré situaci ve skupině. Myslím si, že doma jsme odehráli lepší zápas než dneska, máme nějakou marodku, hráči jsou zranění. Musíme se dát dohromady a připravit se na další zápasy. Takže dneska domácí byli lepší, my jsme vyhráli se štěstím, ale někdy to tak prostě je, že lepší mančaft prohraje.

Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024