Menu +

Hokejisté Horácké Slavie vyráží do Kadaně, kde svedou bitvu o body s tamními Trhači

Pozvánky na zápas
T ř e b í č - Po nevydařeném zápase s Prostějovem změří Třebíč síly s poslední Kadaní. Ta má v tabulce po deseti kolech jen tři body za výhru nad Benátkami nad Jizerou. Trhači ovšem jen těsně prohráli s Českými Budějovicemi a s kladenskými Rytíři. Horácká Slavia si tedy bude muset dát na Kadaň pozor. Třebíč by body do tabulky jistě uvítala. Kadaň se ovšem potřebuje odlepit od dna tabulky, a proto si bude chtít všechny body ponechat. Uvidíme tedy, kdo se nakonec bude radovat z vítězství. Utkání začíná na zimním stadionu v Kadani v 18:00.
Sdílejte článek
 

POZOR - DNES VIDEOPŘENOS VÝJIMEČNĚ ZDARMA!

SK Trhači Kadaň

Hokejový klub vznik v Kadani v roce 1945. Do první ligy se Kadaň dostala v roce 1998. Momentálně jsou Trhači farmou Pirátů z Chomutova.

Kadani se v nové sezóně zatím vůbec nedaří. Z deseti utkání Trhači zvítězili jen jednou a s pouhými třemi body se krčí na dně tabulky.

Kadaň potřebovala nový impuls, a proto se rozhodla provést změny v realizačním i hráčském týmu. Na trenérské lavičce skončil Robert Kaše a Kamil Koláček. Nahradili je Jiří Čelanský s Miroslavem Buchalem. Do týmu Trhači navíc přivedli Jaroslava Kůse, který prostředí v Kadani moc dobře zná.

Nejvíce Kanadských bodů má mladý útočník Luboš Rob. Zkušený obránce Jakub trefný má o jednu branku méně.

Kadaň tedy ve svém týmu provedla několik razantních změn a doufá, že se v co nejbližší době odpoutá od dna tabulky WSM ligy.

Třebíč by se ráda dostala do elitní osmičky tabulky

V zápase s Přerovem se Třebíči konečně podařilo naplno bodovat. Výhru Horácké Slavie zařídil vítězným gólem talentovaný Luboš Horký. S Litoměřicemi svedla Třebíč lítý souboj, ale uzdravený brankář hradeckého Mountfieldu Patrik Rybár chytal výborně a Třebíč prohrála těsně 2:3. V dalším zápase se Horácká Slavia postarala o velké překvapení. Dokázala totiž porazit favorizovanou Slavii Praha v základní hrací době a brala tři body. I v následujícím zápase si Třebíč vedla skvěle. Havířov si totiž v utkání s Horáckou Slavií nepohlídal začátek a z třebíčského ledu odjel bez bodu. Třebíč v dalším zápase s Motorem dlouho vedla, ale nakonec padla v prodloužení těsně 1:2. Další prohra čekala na Třebíč v zápase s Prostějovem. Domácí špatně vstoupili do zápasu a nakonec prohráli 1:3.

Trhači jsou beznadějně poslední

Trhači první dva zápasy sezóny vůbec neodehráli špatně. S favorizovaným Kladnem prohrála Kadaň o jediný gól. Podobně dopadl i zápas s Frýdkem - Místkem. Se Zubry už však hokejisté Kadaně vyrovnanou partii nehráli a prohráli vysoko 1:9. Následovaly dva zápasy, ve kterých Trhači prohráli stejným poměrem 3:6. Poté přišla prohra s Havířovem 1:4. Českobudějovický Motor se v utkání s Kadaní bál o výsledek, ale nakonec vyhrál 2:1. Prostějov nasázel do sítě Trhačů pět branek, zvítězil a s hokejisty Kadaně to v tabulce vypadalo katastrofálně. Malou náplastí byla pro Trhače výhra nad Benátkami nad Jizerou a první tři body do tabulky. Následovala však těsná prohra se Vsetínem.

Statistiky hráčů Horácké Slavie Třebíč

nejlepší střelec: Luboš Horký (7+3)

nejlepší nahrávač: Roman Erat (1+8)

lídr kanadského bodování: Luboš Horký (7+3)

Statistiky hráčů Kadaně

nejlepší střelec: Luboš Rob (3+4)

nejlepší nahrávač: Jakub Trefný (2+4), Luboš Rob (3+4)

lídr kanadského bodování: Luboš Rob (3+4)

Poslední odehrané zápasy Třebíče

HC Zubr Přerov - SK Horácká Slavia Třebíč 2:4

SK Horácká Slavia Třebíč - HC Stadion Litoměřice 2:3

HC Slavia Praha - SK Horácká Slavia Třebíč 2:3

SK Horácká Slavia Třebíč - AZ Residomo Havířov 4:2

ČEZ Motor České Budějovice - SK Horácká Slavia Třebíč 2:1

SK Horácká Slavia - LHK Jestřábi Prostějov 1:3

Poslední odehrané zápasy Kadaně

SK Trhači Kadaň - HC Slavia Praha 3:6

AZ Residomo Havířov - SK Trhači Kadaň 4:1

SK Trhači Kadaň - ČEZ Motor České Budějovice 1:2

LHK Jestřábi Prostějov - SK Trhači Kadaň 5:1

HC Benátky nad Jizerou - SK Trhači Kadaň 3:5

VHK Robe Vsetín - SK Trhači Kadaň 2:1

Sestava Třebíče z minulého utkání:Dostál (Jekel) – L. Vágner, Kaláb, Půža, Hort, Nedbal, Spurný – R. Erat, Dolníček, Horký – Jan Wasserbauer, Diviš, Vodný – Kusko, R. Zohorna, T. Havránek – Kratochvíl, Tadeáš Král, Paták

Sestava Kadaně z minulého utkání:Tadeáš Dvořák (Danylec) – Trefný, Szathmáry, Kadeřávek, R. Černý, Cestr, Blaha – Krejčiřík, Hejcman, O. Procházka – Kůs, Rob, J. Havel – Hlava, Rindoš, Kohút – Ringler, Adámek, Tupý

Ostatní zápasy 11. kola

HC Motor České Budějovice - HC Energie Karlovy Vary 17:30

HC Stadion Litoměřice - HC Benátky nad Jizerou 18:00

HC Slavia Praha - HC Zubr Přerov 18:00

HC Frýdek - Místek - VHK Robe Vsetín 18:00

LHK Jestřábi Prostějov - HC Slovan Ústí nad Labem 18:00

Podobné články

Pozvánky na zápas

Bílé hvězdy čeká rozhodující pátá bitva o postup do semifinále!

16.03.2024
Pozvánky na zápas

Série se přesouvá na třebíčské kolbiště! Pokračování je na programu ve středu a ve čtvrtek!

12.03.2024
Pozvánky na zápas

Čtvrtfinále je tady! Bílé hvězdy jej načnou dvojzápasem v Kalich aréně!

08.03.2024