Menu +

Třebíč míří na led Frýdku-Místku, kde se jí daří. Přiblíží se play-off?

Pozvánky na zápas
T ř e b í č - Třebíčský celek zajíždí na půdu nevyzpytatelného Frýdku-Místku, jenž momentálně okupuje příčky, které mu zajišťují play-off. Horáci potřebují navázat šňůru vítězství, která by je poslala výše, na play-off ztrácí čtyři body. Z posledních pěti zápasů Třebíč vyhrála hned čtyři, dokáže přidat vítězství i dnes proti Rysům?
Sdílejte článek
 

VIDEOPŘENOS ZÁPASU JESTŘÁBI PROSTĚJOV - SK HS TŘEBÍČ SLEDUJTE ZDE


HC FRÝDEK-MÍSTEK

Frýdek-Místek se momentálně nachází na sedmém místě WSM Ligy. Z dosavadních čtyřiadvaceti kol dokázal vytěžit devětatřicet bodů, ke kterým patří kladné skóre 66:64. Ofenzivní hra Frýdek v posledních zápasech rozhodně netrápí, Rysi zvítězili v minulém kole 6:5 po nájezdech ve Vsetíně, předtím nasázeli šest branek doma Benátkám.

Ofenzívu Frýdku-Místku táhne šestadvacetiletý forvard Antonín Pechanec, který má na svém kontě 18 kanadských bodů za pět gólů a třináct přihrávek. V brance poté září Jan Strmeň, který se může pyšnit úspěšností 93,77%, což ho řadí na druhé místo celé ligy, vedoucí Ondřej Bláha (HAV) má pouze o osm setinek lepší úspěšnost.

Z pěti posledních zápasů odešli Horáci čtyřikrát jako vítězové

Třebíčskému celku se proti Frýdku-Místku daří. Hned čtyřikrát z pěti posledních zápasů se totiž radovala Horácká Slavia z vítězství. Naposledy tomu taky bylo v říjnu, kdy Třebíč porazila Frýdek-Místek doma 4:0. Našemu výběru se podařilo dát všechny čtyři branky v přesilových hrách. O góly se postarali Richard Diviš, David Dolníček, Roman Erat a Silvester Kusko.

Statistiky hráčů Horácké Slavie Třebíč

nejlepší střelec: Luboš Horký (9)

nejlepší nahrávač: Roman Erat (13)

lídr kanadského bodování: Roman Erat (3+13)

procentuální úspěšnost zákroků brankářů: Pavel Jekel 92,07%, Karel Vejmelka 91,45%, Lukáš Dostál 90,21%, Dominik Svoboda 79,17%

Sestava Třebíče z minulého utkání: Dostál (Jekel) – Nedbal, Čejka, Furch, Půža, Kaláb, D. Mikyska – R. Erat, Dolníček, Jan Wasserbauer – Horký, Kusko, Vodný – Paták, Tadeáš Král, Malec – Kristl, Mlynář, Kratochvíl.

Sestava Frýdku-Místku z minulého utkání: Strmeň (L. Daneček) – Zahradníček, Ovčačík, Piegl, Haman, D. Stránský, Matyáš – J. Kalus, Pechanec, Bajtek – Harkabus, Osmík, Kvasnica – Kafka, Przybyla, Klimša – Flok, Peterek, Kaukič.

Ostatní středeční zápasy 25. kola WSM ligy

17:30 Vsetín - Benátky n/J

17:30 České Budějovice - Kladno

18:00 Kadaň - Ústí n/L

18:00 Prostějov - Karlovy Vary

18:00 Havířov - Přerov

18:00 Slavia - Litoměřice

Podobné články

Pozvánky na zápas

Bílé hvězdy čeká rozhodující pátá bitva o postup do semifinále!

16.03.2024
Pozvánky na zápas

Série se přesouvá na třebíčské kolbiště! Pokračování je na programu ve středu a ve čtvrtek!

12.03.2024
Pozvánky na zápas

Čtvrtfinále je tady! Bílé hvězdy jej načnou dvojzápasem v Kalich aréně!

08.03.2024