Menu +

Sdílejte článek
 
5.kolo, pátek 7.10.2016
TAB TAB
1:31:0, 0:0, 0:3
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 6.Syrovátka (Pánek) – 45.Tůma (Hort, Matov), 47.Všetečka (Hort, Šoustal), 60.Matov (Všetečka). Rozhodčí: Velčovský – Vavruška, Oudes. Vyloučení: 4:6, navíc Martin Novák (Tábor) 10 minut nesportovní chování. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 40. Střely na branku: 27:28. Průběh utkání: 1:0, 1:3 .
Sestavy
HC Tábor: Michal Novák – Hošek, Hubáček, Raiterman, Martin Novák, Skalický, Buriánek, Syrovátka, Zayml, Václav Prchal, Vojtěch Prchal, Trepka, Pánek, Tkáčik, Brabec, Škrdleta, Jelínek
SK Horácká Slavia Třebíč: Šoustal – Pokorný, Všetečka, Urban, Šimka, Burian, Wasserbauer, Strnad, Hort, Matov, Kajnar, Erat, Tůma, Caha, Nejedlý

Komentář k zápasu

V 5. kole čekal Bílé hvězdy tým Tábora, do té doby vedoucí tým tabulky.
Domácí tým se dostal do vedení hned 6. minutě utkání brankou Syrovátky, ale pak až do 5. minuty třetí třetiny diváci gól neviděli.Zvrat utkání nastartoval třebíčský Tůma, z jehož hokejky přišel vyrovnávací gól. O dvě minuty později zvýšil vedení Bílých hvězd Všetečka a v poslední minutě zpečetil jejich vítězství Matov.
Třebíčský tým skvěle podržel výborný Roman Šoustal, který si také připsal jednu nahrávku.



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - SK Horácká Slavia Třebíč: "My jsme hráli dobré utkání co se týče pohybu, celé utkání mělo tempo a na obou stranách nebylo k vidění moc šancí. My jsme pak ale udělali nesmyslnou chybu v rozehrávce ve třetině soupeře a dostali jsme gól po brejku.
Dvě třetiny jsme se trápili v koncovce a nedokázali jsme překonat soupeřova brankáře, který chytal výborně. Nám se podařilo ho odčarovat až ve třetí třetině, kdy jsme dvěma góly stav otočili a nakonec přidali i třetí gól do prázdné branky. Utkání mělo svoji kvalitu a my jsme rádi, že jsme ho zvládli."

Podobné články