Menu +

Sdílejte článek
 
6.kolo, neděle 9.10.2016
TRE TRE
7:21:0, 1:0, 5:2
KRK KRK
Statistiky
Branky a nahrávky: 19. Wasserbauer (Burian, Urban), 37. Burian (Kajnar, Urban), 42. Tůma (Strnad, Kajnar), 47. Hort, 50. Všetečka (Hort), 52. Všetečka (Matov), 59. Urban (Matov, Burian) - 50. Novotný (Václavec, Dvořák), 56. Patzelt (Tatar, Rychlovský). Rozhodčí: Pokorný - Horký, Šťastná. Vyloučení: 1:5. Využití: 4:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 48. Střely na branku: 47:22.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Šoustal) - Pokorný, Všetečka, Urban, Šimka, Burian, Wasserbauer, Strnad, Hort, Matov, Kajnar, Erat, Tůma
HC Krkonoše: Klička (od 30. Musílek) - Erban, Špetla, Vodseďálek, Opočenský, Štoček, Novotný, Dvořák, Patzelt, Tatar, Václavec, Rychlovský

Komentář k zápasu

První třetina byla velmi vyrovnaná a pro oba týmy hodně náročná. Hra se přerušovala velmi sporadicky a přelévala se ze strany na stranu. Oba týmy si dokázaly vytvořit několik šancí, branka ale padla zásluhou Wasserbauera až při první přesilové hře domácích před koncem třetiny.

I druhá třetina se nesla ve stejném duchu, Bílým hvězdám se nedařilo ani herně ani střelecky. Trápily je také nepřesné přihrávky a soupeř se dostával do šancí, které ale likvidovala jistota v domácí brance Dominik Svoboda, jehož zásluhou se ani ve druhé třetině nerozvlnila síť za jeho zády. Před koncem třetiny ale krásnou akci předvedla trojice Urban, Kajnar Burian, kdy posledně jmenovaný zvýšil vedení Třebíče na 2:0.

Do poslední třetiny nastoupili domácí jako vyměnění, zpřesnili hru a brankou Tůmy využili další přesilovou hru a zvýšili své vedení na 3:0. Když pak Hort krásnou akcí přidal čtvrtý gól, hra domácích se ještě více zklidnila, lépe si přihrávali a za krátkou chvíli si Všetečka vychutnal hostujícího gólmana a zvýšil vedení Třebíče na 5:0. Pak ale musela poprvé kapitulovat i třebíčská opora v brance po střele hostujícího Novotného. Do konce třetiny se ještě prosadili domácí Všetečka a Urban, z hostů ještě kosmeticky upravil výsledek Patzelt.




Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - SK Horácká Slavia Třebíč: "Dnes to byl podobný zápas jako v Táboře, jen s tím rozdílem, že jsme šli do vedení 1:0, což nám pomohlo. Dvě třetiny to byl boj muže proti muži a nás stejně jako minulý týden doma hodně podržel brankář Dominik Svoboda. Naše hra dozadu stále ještě nemá tu kvalitu jakou bychom chtěli, takže je potřeba ocenit jeho velmi dobrý výkon. Je škoda, že jsme mu nepomohli za odměnu udržet čisté konto.
Zápas jsme zlomili až na začátku poslední třetiny, kdy jsme dali 3. gól, uklidnili jsme hru a proměňovali naše šance v branky.
Celkově si myslím, že utkání bylo dost vyrovnané, měli jsme pár dobrých šancí, ale hosté také několikrát jeli sami na branku, takže jsme rádi, že jsme utkání výsledkově zvládli, i když herně to dvě třetiny nebylo úplně ono z pozice naší obrany. Tam máme mezery, které nás trápí , ale snažíme se na tom stále pracovat."

Podobné články