Menu +

Sdílejte článek
 
11.kolo, neděle 30.10.2016
PIS PIS
2:30:3, 0:0, 2:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 41.Jiřinec (Klas), 59.Volf (Koutenský, Kozák) – 3.Všetečka (Hort), 5.Wasserbauer (Burian, Urban), 7.Všetečka (Hort). Rozhodčí: Hornáček – Flegl, Karda. Vyloučení: 3:4. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 89. Průběh utkání: 0:3, 2:3.
Sestavy
IHC Písek: R.Kříž – Švagr, Frühauf, Kozák, Koutenský, Dvořák, J.Kříž, Rogal, Jiřinec, Klas, Torba, Volf, Rod, Bárta, Skala, Marek, Strnad, Stodolovský, Novák, Telúch
SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda – Pokorný, Všetečka, Urban, Šimka, Burian, Wasserbauer, Strnad, Hort, Matov, Erat, Tůma

Komentář k zápasu

O první místo v tabulce se jeli poprat třebíčští junioři do Písku. Souboj začal lépe pro třebíčské Bílé hvězdy, které ovládly první třetinu a vyhrály ji 0:3. Výborně chytajícího Svobodu se podařilo soupeři překonat až na začátku třetí třetiny. Dobře bránící třebíčští hráči tak s tímto výsledkem vydrželi až do 59. minuty, kdy po přesilové hře 6 na 4 soupeř jen kosmeticky upravil finální výsledek.



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - Horácká Slavia Třebíč:„Do Písku jsme přijeli zejména bránit, nikam se bezhlavě nehnat a šetřit síly, protože je nás málo. První třetina se nám povedla náramně, dali jsme tři góly a chtěli, pokud možno zápas neztratit. Obranná taktika se nám vyplácela a po dvou třetinách jsme vedli 3:0, i když soupeř šance měl. Inkasovali jsme až na začátku třetí části, ale soupeř nám dal druhý gól až při závěrečné hře bez brankáře šest na čtyři. Podali jsme dobrý výkon směrem do obrany a podržel nás i brankář. Dvě třetiny nám vyšly a nakonec to stačilo i na vítězství."

Podobné články