Menu +

Sdílejte článek
 
17.kolo, neděle 20.11.2016
VPO VPO
3:42:1, 1:2, 0:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 13.Kukačka (Teršíp), 17.Kukačka (trestné střílení), 34.Kukačka (Chromiak) – 6.Tůma (Matov), 30.Tůma (Matov, Urban), 38.Kajnar (Pokorný, Burian), 44.Kajnar (Burian, Wasserbauer). Rozhodčí: Nečas, Štětina, Kreuzer. Vyloučení: 5:8. Využití: 1:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 49. Střely na branku: 35:31. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:4.
Sestavy
TJ Slavoj Velké Popovice: Hruška – Klička, Krejčí, Bartůšek, Černý, Havelka, Vít, Bartl, Sup, Synáč, Teršíp, Figer, Kukačka, Tichý, Maňas, Bejda, Chromiak, Zelený, Macoun, Mrva
SK Horácká Slavia Třebíč: Šoustal – Pokorný, Urban, Šimka, Burian, Wasserbauer, Strnad, Hort, Matov, Kajnar, Erat, Tůma

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - Horácká Slavia Třebíč: „Výsledek dobrý a hra jakžtakž. Začali jsme docela slušně a hrálo se ve velkém tempu. Chytili jsme začátek zápasu, i když některé věci jsme hasili na poslední chvíli. Vedli jsme, soupeř to otočil, a tak jsme první třetinu prohráli. Pořád jsme ale byli trpěliví a chtěli hrát odzadu. To se nám dařilo a ve druhé části jsme vyrovnali. Ve třetí třetině jsme si chtěli počkat na chybu soupeře a zkusit jí využít, což se nám povedlo. Utkání bylo vyrovnané a mohlo dopadnout i naopak. Jsme rádi, že jsme si z velkého hřiště ve Velkých Popovicích, kde se moc nevyhrává, odvezli všechny body. Odehráli jsme to slušně, takže spokojenost."

Podobné články