Menu +

Sdílejte článek
 
23.kolo, pátek 16.12.2016
TAB TAB
0:30:0, 0:1, 0:2
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 24.Hort, 44.Urban (Matov), 47.Urban (Hort). Rozhodčí: Nečas – Flégl, Žídek. Vyloučení: 4:4, navíc Brabec 5 + do konce utkání za úder do hlavy. Využití: 0:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 42. Střely na branku: 29:39. Průběh utkání: 0:3.
Sestavy
HC Tábor: Michal Novák – Brabec, Raiterman, Kubeš, Hubáček, Hanus, Hošek, Skalický, Syrovátka, Pánek, Vojtěch Prchal, Buriánek, Zayml, Václav Prchal, Jelínek
SK Horácká Slavia Třebíč: Pavlas – Pokorný, Všetečka, Urban, Šimka, Burian, Wassebauer, Strnad, Hort, Matov, Erat

Komentář k zápasu

Reportáž není k dispozici



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - Horácká Slavia Třebíč: „V Táboře jsme hráli dobře a zápas zvládli. Ze začátku jsme dostali přesilovku pět na tři, kterou jsme promarnili, ale potom byl náš výkon docela dobrý. Hráli jsme dobře dozadu a čekali na chybu, protože v tom našem počtu se nemůžeme pouštět do větších akcí. Byli jsme trpěliví a pozorní v obraně. Počkali jsme si na šanci, což se nám povedlo. Jediným stínem jsou další dva zranění, kteří museli během zápasu odstoupit. Jirka Všetečka to ještě zkoušel se sebezapřením dohrát, ale přibyl na marodku, asi na delší dobu. Nedohrál ani Strnad, který byl bolestivě nastřelen. Utkání jsme dohráli v improvizované sestavě, ale podařilo se nám to uhrát, i když jsme tam některé gólové situace soupeře hasili se štěstím. Kluci byli za poctivou práci odměnění."

Podobné články