Menu +

Sdílejte článek
 
24.kolo, neděle 18.12.2016
TRE TRE
4:02:0, 0:0, 2:0.
KRK KRK
Statistiky
Branky a nahrávky: 5. Matov (Urban, Erat), 13. Burian (Caha), 53. Nejedlý (Dvořák, Hort), 57. Válek (Matov, Hort). Rozhodčí: Mejzlík – Měkýš, Tichý. Vyloučení: 7:3. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 30. Střely na branku: 49:21. Průběh utkání: .
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Vorčák – Pokorný, Urban, Šimka, Burian, Wasserbauer, Strnad, Hort, Matov, Erat, Caha, Nejedlý, Svoboda, Dvořák, Válek.
HC Krkonoše: Klička – Špetla, Štoček, Opočenský, Novotný, Cerman, Mach, Rychlovský, Tatar, Václavec, Šebek.

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - Horácká Slavia Třebíč: „Dneska jsme rychle dali góly a potom jsme si mysleli, že to tam bude padat samo. Koncovka byla taková, že soupeře budeme bagovat, ale nebyl na to prostor ani čas. Hosté dobře zhušťovali střední pásmo, i ve třetině hráli docela slušně organizovaně. Nebylo jednoduché se přes ně prosadit, naše střely byly navíc pomalé hodně signalizované, takže gólman si to pohlídal. Až do poslední části, kdy jsme dali třetí gól, jsme se trošku strachovali o výsledek. Soupeř měl přesilovku pět na tři i nějaké brejky, ze kterých mohl zakončit. Jsem rád, že jsme zase odehráli zápas celkem slušně dozadu a dvakrát po sobě neinkasovali. Dá se říci, že obrana funguje, i když někdy je to o štěstí, ale dneska nás trápila hra dopředu, která byla hodně komplikovaná a nedůrazná. Celkově můžeme být s tím, co jsme do vánoc odehráli, spokojení. Je potřeba klukům, partnerům i fanouškům Horácké Slavie poděkovat a popřát hezké svátky. Doufám, že do nového roku vstoupíme s větším počtem hráčů a budeme moct pokračovat v tom, co jsme tady vybudovali."

Podobné články