Menu +

Sdílejte článek
 
31.kolo, neděle 29.1.2017
KOL KOL
1:50:1, 1:2, 0:2
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 25. Dotter (Pešek) – 12. Hort (Michálek, Caha), 36. Caha (Michálek, Hort), 37. Pokorný (Hort), 49. Urban (Strnad, Matov), 53. Pokorný (Kajnar).. Rozhodčí: Velčovský – Kettner, Šprigl. Vyloučení: 3:0. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 36. Střely na branku: 26:35. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:5.
Sestavy
HC Kolínští Kozlové:
SK Horácká Slavia Třebíč: Šoustal – Pokorný, Všetečka, Urban, Šimka, Michálek, Wasserbauer, Strnad, Hort, Matov, Kajnar, Tůma, Caha.

Komentář k zápasu

Reportáž není k dispozici



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - Horácká Slavia Třebíč: „Chtěli jsme hrát pozorně, protože nás soupeř v minulých zápasech překvapil. Měli jsme dobrý začátek i výbornou první třetinu, ale ze šancí, které jsme si vypracovali, dali jen jeden gól. Do druhé třetiny jsme vstoupili s aktivní hrou, ale soupeři se podařilo vyrovnat, když jsme nezvládli jednu situaci u nás ve třetině a mezi kruhy nechali volného hráče. Dál jsme byli aktivnější a dali důležitý druhý gól, který byl nakonec pro vývoj zápasu klíčový. Potom se nám podařilo šťastně odskočit na 3:1. Do třetí třetiny jsme šli s cílem neudělat chybu, což se nám povedlo a přidali jsme další dvě branky. Výsledek vypadá jednoznačně, ale trochu zkresluje, domácí mají vysokou kvalitu. Utkání mělo dobrou úroveň a jsme velice rádi, že jsme ho zvládli. Všichni hráči si splnili povinnosti na ledě, zápas dobře odmakali a my můžeme být spokojení jak s výsledkem, tak i s předvedenou hrou."

Podobné články