Menu +

Sdílejte článek
 
32.kolo, pátek 3.2.2017
TRE TRE
5:21:1, 3:1, 1:0
TAB TAB
Statistiky
Branky a nahrávky: 3. Wasserbauer (Urban, Všetečka), 28. Wasserbauer (Všetečka, Urban), 39. Wasserbauer (Urban, Všetečka), 40. Všetečka, 59. Tůma – 14. Jelínek (Buriánek), 23. Pánek (Novák, Zayml. Rozhodčí: Čuňočka – Šustr, Sofka. Vyloučení: 5:4. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 50. Střely na branku: 35:46. Průběh utkání: .
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Šoustal – Pokorný, Všetečka, Urban, Šimka, Michálek, Burian, Wasserbauer, Strnad, Matov, Kajnar, Tůma, Caha, Svoboda, Dvořák.
HC Tábor:

Komentář k zápasu

Reportáž není k dispozici



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - Horácká Slavia Třebíč:„Dneska musíme být rádi, že jsme to utkání výsledkově zvládli, protože soupeř byl lepší než my. Řekl bych až na nějakou výjimku, deset minut ve druhé třetině, kdy jsme dostali soupeře pod tlak a z ničeho dali dva rozdílové góly, které byly hodně šťastné. To utkání ovlivnilo a rozhodlo v náš prospěch. Soupeř byl lepší ve všech činnostech, přebruslil nás i přehrál a také přestřílel. My jsme ve druhé třetině dokázali srovnat a pak odskočit na 4:2. Soupeř svoje šance nevyužil a ve třetí třetině měl tři samostatné nájezdy, které jsme díky gólmanovi ustáli, ale hra z naší strany nebyla dobrá. Nestíhali jsme a doufám, že to pro nás bude poučení do zbytku sezony. Na zápasy musíme být trošičku lépe připravení a hru zjednodušit. Když jsme před tím odehráli dva dobré zápasy venku, nemůžeme si myslet, že doma to půjde samo. Do zbývajících zápasů musíme jít s větší pokorou."

Podobné články