Menu +

Sdílejte článek
 
1.kolo, neděle 11.9.2016
PIS PIS
4:21:1, 1:1, 2:0
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 7. Januška (Šuhaj), 31. Vokoun, 48. Januška (Brož, Kroupa), 48. Andrle (Smola, Januška) – 19. Vlk (Spilka, Průša), 35. Mojdl (Průša). Rozhodčí: Čáp – Streďák, Košatka. Vyloučení: 12:10, navíc Vlk (Třebíč) 5 minut + do konce. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 84.
Sestavy
IHC Písek:
SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný (Drapač) – Dvořák, Vlk, Marek, Škrdlová, Němec, Koňařík, Patočka, Doležal, Mojdl, Průša, Spilka, Kotačka, D. Svoboda, A. Svoboda, Vedral, Bartoš, Makovička, Šaroun, Růžička

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Štěpán Oberreiter - SH Horácká Slavia Třebíč: „Jeli jsme do Písku v nejsilnější sestavě, včetně Marka, Vlka a Průši, kteří byli v létě posunuti do staršího dorostu. Měli jsme tři kompletní pětky. Zápas byl od začátku naprosto vyrovnaný. První třetina byla opatrnější. Ve druhé části jsme nedali několik šancí, a proto stejně jako ta první skončila 1:1. Třetí třetina se odvíjela v podobném duchu, ale my jsme díky nedisciplinovanosti tří klíčových hráčů postavili soupeře na nohy. Soupeř nám dal dva slepené góly. Někteří naši jedinci neudrželi nervy na uzdě a v jednu chvíli se všichni tři potkali na trestné lavici. Díky tomu jsme ztratili vyrovnaný zápas. Jestliže odbojujeme dvě třetiny a pak prohrajeme díky nedisciplinovanosti jedinců, tak to je na pováženou. Ti hráči by měli být rozdíloví a zápasy rozhodovat."

Podobné články