Menu +

Sdílejte článek
 
3.kolo, neděle 18.9.2016
JHR JHR
2:102:3, 0:4, 0:3
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 9. Novák (Míchal), 15. Mička (Kohout, Kupka) - 6. Šaroun (Čtveráček), 10. Makovička (Průša), 11. Doležal, 23. Čtveráček (Koňařík), 26. Čtveráček, 33. Bartoš (A. Svoboda), 38. Průša (Kotačka), 44. Šaroun (Čtveráček), 45. A. Svoboda, 48. Průša. Rozhodčí: Ondřej - Soukup, Zelenka. Vyloučení: 1:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1.
Sestavy
KLH Vajgar Jindřichův Hradec:
SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný (32. Dradač) - Dvořák, Němec, Koňařík, Patočka, Doležal, Mojdl, Průša, A. Svoboda, Kotačka, D. Svoboda, Makovička, Čtveráček, Šaroun, Bartoš, Růžička.

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - Horácká Slavia Třebíč: "Utkání začalo v rychlém tempu a střelci se prosazovali už v první třetině, kde jsme nemohli být spokojeni s obrannou činností a důrazem, zejména před naší brankou, a proto byl i stav 2:3. O přestávce jsme si důrazně vyříkali věci, které kluci musí změnit a mělo to přínos. Ve druhé části jsme dominovali ve všech činnostech a dali 4 branky. Poslední třetinu jsme opět ovládli a soupeře jsme prakticky k ničemu nepustili a postupně jsme dali 10 branek. V polovině utkání jsme vyměnili brankáře, hráli všichni hráči a hlavně chci vyzvednout nedělní střelecký potenciál třetí pětky, která dala pět gólů. S výkonem i výsledkem jsem nadmíru spokojen."

Podobné články