Menu +

Sdílejte článek
 
5.kolo, středa 28.9.2016
TRE TRE
2:50:2, 0:2, 2:1
CEB CEB
Statistiky
Branky a nahrávky: 44. Hrnčíř (Průša, Sobotka), 60. Kotačka (Sobotka) – 18. Březina (Hanák), 19. Kašpar (Cibuzar, Endl), 32. Pouzar (A. Ryba), 39. Hrubec (Řehout), 47. Masopust (Kašpar). Rozhodčí: Dostál – Mezlík, Roupec. Vyloučení: 1:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 35. Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný – Dvořák, Růžička, Strnad, Němec, Koňařík, Patočka – Hrnčíř, F. Kotačka, Průša, Sobotka, A. Kotačka, Svoboda, Vedral, Makovička, Čtveráček, Šaroun, Spilka.
ČEZ Motor České Budějovice:

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - Horácká Slavia Třebíč: "„Utkání se ubíralo v podobném duchu jako o víkendu v Budějovicích. Nám opět vázla kombinace, neměli jsme dobrý pohyb a nebyli jsme dost důrazní v předbrankovém prostoru. I proto jsme se gólově dvě třetiny neprosadili, soupeř postupně góly dal a po dvou třetinách výrazně a nutno říci i zaslouženě vedl. My jsme se osmělili až v poslední třetině, kdy jsme hráli aktivněji, vytvořili jsme si šance a dva mladí hráči z žáků je proměnili v branku. Bohužel se opět neprosadili hráči, kteří by měli utkání rozhodovat a poslední utkání spí."

Podobné články