Menu +

Sdílejte článek
 
7.kolo, neděle 9.10.2016
TRE TRE
3:2sn0:2, 0:0, 2:0
JIH JIH
Statistiky
Branky a nahrávky: 48. Mojdl (Vedral), 57. Vedral (Spilka), rozhodující nájezd: A. Svoboda – 4. Augusta (Havel), 14. Schwarz. Vyloučení: 1:6. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 66.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný – Dvořák, Sobotka, Koňařík, Patočka, M. Růžička, Šaroun, Čtveráček, Mojdl, F. Kotačka, A. Svoboda, A. Kotačka, D. Svoboda, Vedral, A. Růžička, Spilka.
HC Dukla Jihlava:

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - Horácká Slavia Třebíč: "Z utkání jsem měl obavy, neboť nás postihla početná marodka klíčových hráčů, takže jsme si museli vypomoci dvěma hráči r. 2003 z žáků. Ale kluci mile překvapili. Už v úvodní třetině jsme soupeře přehrávali, ale nemohli jsme se prosadit v koncovce. Soupeř nám dal takřka z ničeho dva góly, ale herně jsme byli lepším týmem. Ve druhé třetině se hra vyrovnala. Přesto jsme měli více šancí, ale nebyli jsme dostatečně šikovní a důrazní v koncovce a vylámali jsme si zuby na výborně chytajícím gólmanovi. Přesto jsem stále věřil, že utkání otočíme, ale musíme dát jeden gól. To se povedlo v poslední třetině, v závěru jsme pak zaslouženě vyrovnali. A nájezdy umí Adam Svoboda, který z nich dal dva góly a bereme dva body. Takže nakonec jsme spokojeni, kromě finálního zakončení, kdy jsem měli dát více branek."

Podobné články