Menu +

Sdílejte článek
 
8.kolo, sobota 15.10.2016
TRE TRE
0:30:0, 0:1, 0:2
PIS PIS
Statistiky
Branky a nahrávky: 38. Kajtman (Šuhaj), 52. Andrle, 60. Kroupa. Rozhodčí: Sibera – Erat, Marek. Vyloučení: 3:4. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Pavlas – Dvořák, Patočka, Škrdlová, Sobotka, Koňařík, A. Růžička, Spilka, Mojdl, M. Růžička, A. Svoboda, Kotačka, D. Svoboda, Vedral, Makovička, Čtveráček, Šaroun.
IHC Písek:

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - Horácká Slavia Třebíč: "První třetina se nám vůbec nepovedla. Hrálo se v podstatě na jednu branku, a to na naši, takže jsme museli poděkovat Márovi Pavlasovi, který chytal výborně a udržel nás ve hře. Po důrazné promluvě o přestávce se naše hra ve druhé třetině zlepšila, hráli jsme více na puku, osmělili jsme se v útoku a vytvořili jsme si i šance, které jsme ale neproměnili. Ve 38. minutě soupeř využil dlouhou přesilovku 4:3. My jsme se ale i nadále střelecky trápili a nedokázali jsme překonat výtečně chytajícího brankáře hostů. V poslední části jsme chtěli srovnat, ale po chybě ve středním pásmu jsme namazali zbytečnou nepřesnou zpětnou přihrávkou, soupeř ujel, se štěstím nájezd proměnil a bylo to 0:2. Dál jsme se střelecky trápili. V závěre jsme zkusili ještě power play, ale soupeř trefil prázdnou branku na 0:3. Dnes jsme nebyli před jejich brankou tak důrazní, jak bych si představoval, nevstřelili jsme ani gól a proto jsme bodově dnes neuspěli."

Podobné články