Menu +

Sdílejte článek
 
10.kolo, neděle 23.10.2016
TRE TRE
4:3sn1:1, 2:0, 0:2
JHR JHR
Statistiky
Branky a nahrávky: 18. A. Svoboda (Vlk, Marek), 30. Průša (Mojdl, Vedral), 38. Spilka (A. Svoboda) – 3. Bašta, 54. Novák (Kalaj), 57. Novák (Kalaj). Nájezdy – proměnili: Svoboda, Průša (oba Třebíč) – Drbal, Michal (J. Hradec). Rozhodčí: Marek – Erat, Kotrba. Vyloučení: 4:4. Využití: 1:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 31.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Pavlas – Dvořák, Vlk, Koňařík, Patočka, Marek - Šaroun, Čtveráček, Mojdl, Doležal, A. Svoboda, Kotačka, D. Svoboda, Vedral, Spilka, Růžička, Průša
KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Pachman – Martinů, Kocar, Drbal, Pytlíková, Michal, Kalaj, Novák, Baxa, Šťastný, Kupka, Klimeš, Mička, Bašta.

Komentář k zápasu

Dohrávka odloženého utkání



Ohlasy trenérů

Štěpán Oberreiter - Horácká Slavia Třebíč: „Potřebovali jsme vyhrát, ale první třetina byla z naší strany rozpačitá. Špatně jsme do zápasu vstoupili a brzy inkasovali. Sice jsme pak vyrovnali, ale museli jsme s kluky první část probrat. Druhá třetina už byla podle našich představ. Dobře jsme sehráli přesilovku a odskočili na 3:1. Ve třetí části jsme hru kontrolovali do té doby, než jsme měli zbytečná vyloučení a to nás stálo vedení. Zápas jsme měli vyhrát za tři body, dobře rozehrané to bylo, ale šlo se do prodloužení. Naši kluci oba nájezdy proměnili a soupeř ne. Bereme dva body, ale měli jsme získat tři."

Podobné články