Menu +

Sdílejte článek
 
13.kolo, neděle 6.11.2016
TRE TRE
1:31:0, 0:0, 0:3
HBR HBR
Statistiky
Branky a nahrávky: 2. Mojdl (Spilka) - 46. Kopic, 53. Rybáček (P. Vacík), 56. Pártl (Kopic). Rozhodčí: Mezlík - Marek, Roupec. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 33.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný - L. Dvořák, Škrdlová, Strnad, Němec, Koňařík, Patočka, Sobotka - Mojdl, A. Svoboda, A. Kotačka, D. Svoboda, Vedral, Makovička, Čtveráček, Šaroun, Spilka, F. Kotačka, Růžička.
BK Havlíčkův Brod:

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Štěpán Oberreiter - Horácká Slavia Třebíč: „Havl. Brod je lídr soutěže a my jsme věděli, že to mužstvo má dobrý pohyb, umí dávat góly i dobře kombinovat. Hosté se drželi na puku, ale my jsme od začátku hráli odhodlaně. Dobře jsme bruslili, napadali je, vytvořili si nějaké šance a padl z toho jeden gól. Druhá třetina byla v tom stejném stylu. Nějaké šance byly na obou stranách. Myslím si, že rozhodčí měl proti soupeři písknout trestné střílení, Zdenda Vedral tam byl sekán, ale na to se nehraje. Stálo nás to spoustu sil a ve třetí třetině jsme už mleli z posledního. V důsledku toho se v naší hře objevily chyby, které soupeř dokázal potrestat. Když to srovnáme s výsledky z minulých zápasů proti Brodu, kdy jsme v přípravě dostali patnáct a v prvním mistráku devět gólů, tak si myslím, že kluci dneska odehráli dvě třetiny výborný zápas a máme na čem stavět. Pokud budeme takto hrát a bruslit, máme šanci uspět i proti tak silným soupeřům. S výsledkem spokojení nejsme, ale s předvedenou hrou ano. Musíme v tom pokračovat."

Podobné články