Menu +

Sdílejte článek
 
16.kolo, neděle 20.11.2016
TRE TRE
4:5sn2:1, 0:1, 2:2
TAB TAB
Statistiky
Branky a nahrávky: 17. Svoboda (Vedral), 20. Průša (Spilka), 47. Průša (Mojdl, Dvořák), 51. Vedral (Kotačka, Svoboda) – 2. Matoušek (Pauš), 30. Přívozník (Barták), 52. Lang (Přívozník), 56. Lang (Pauš, Přívozník). Rozhodčí: Dostál – Mejzlík, Roupec. Vyloučení: 0:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 60.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Vorčák – Dvořák, Vlk, Škrdlová, Němec, Koňařík, Spilka, Doležal, Mojdl, Průša, Růžička, Kotačka, Svoboda, Vedral, Makovička, Čtveráček.
HC Tábor:

Komentář k zápasu

Reportáž není k dispozici



Ohlasy trenérů

Štěpán Oberreiter - Horácká Slavia Třebíč: „Tábor je soupeř, se kterým budeme hrát ve skupině o záchranu. První třetina byla z naší strany trošku rozpačitá. Nemohli jsme se dostat do tempa a vyrovnanost pokračovala i ve druhé části. Ve třetí třetině jsme soupeři odskočili na rozdíl dvou branek a vedli 4:2. Utkání jsme měli dotáhnout do vítězného konce, ale děláme moc chyb i v útočném pásmu a z toho pramení přečíslení, kterých soupeř využil. Dal nám dva góly a vyrovnal. Penalty jsme rozjeli dobře. Náš nejlepší hráč Zdenda Vedral dal gól, ale i soupeř měl šikovné hráče, kteří nájezdy rozhodli. Je to loterie a hosté dali o branku víc."

Podobné články