Menu +

Sdílejte článek
 
, neděle 25.9.2016
TRE TRE
1:31:0, 0:1, 0:2
HBR HBR
Statistiky
Branky a nahrávky: 6. Svoboda F. (Březka) - 33. Teplý (Fiala), 47. Bernard (Baum), 58. Teplý (Marek). Rozhodčí: Kotrba - Mezlík. Vyloučení: 3:2. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 55.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Trvaj - Bláha, Mojdl, Svoboda L., Dvořák, Suchánek, Voznica, Šoltés, Svoboda F., Březka, Čermák, Krotký, Venhoda, Vildomec, Hanák, Budín
BK Havlíčkův Brod: Škoda - Strnad, Vaněček, Marek, Mička, Bernard, Chymo, Fiala, Teplý, Slabý, Holenda, Král, Baum

Komentář k zápasu

Od začátku první třetiny byly Bílé hvězdy aktivní a několikrát ohrozily branku hostů. V 6. minutě pěkně přihrál Březka Filipu Svobodovi a domácí vedli 1:0. Po této brance ale polevily ve svém snažení a potit se začal i domácí gólman, který musel čelit několika rázným střelám soupeře. Pak se ale ve velké šanci ocitl domácí Voznica, který zachytil puk na modré čáře a šikovnou kličkou zmátl soupeře, jeho střela však mířila nad soupeřovu svatyni.Pak se zase hrozilo na druhé straně, domácí gólman ale střelu nepustil za svá záda. konec první třetiny se pak odehrál před brankou soupeře, do velké šance se dostal domácí Hanák, skóre však na konci třetiny zůstalo stejné.

Ve druhé třetině se pak hosté rozehřáli, byli lepší bruslařsky a jejich nahrávky byly mnohem přesnější. Domácí nedokázali využít nabídnutou výhodu v podobě přesilové hry 5 na 3, naopak hosté ve třech ohrozili Trvajovu branku, ten ale Vaněčkovu ránu vyrazil. Přesilová hra se nedařila, domácí téměř neohrozili soupeřovu bránu a ve druhé polovině třetiny přišla rána Teplého, který si vytáhl Trvaje z branky a nekompromisní střelou srovnal stav utkání na 1:1. I hosté pak měli výhodu přesilové hry, domácí ale dobře bránili a v oslabení také zahrozili u soupeřovy brány, jejich gólman ale střelu stačil vyrazit. Před koncem druhé třetiny si Bílé hvězdy znovu dokázaly vypracovat pěkné šance, prudká střela Filipa Bláhy skončila v náručí gólmana hostů a stav při zaznění sirény tak zůstal nerozhodný 1:1.

Na začátku poslední části hry byla vidět snaha domácích o zvrácení výsledku na svou stranu, dobře bránící soupeř je ale nepustil do velkých šancí. V 7. minutě naopak předvedli pěknou kombinaci hostující Baum s Bernardem, na kterou byla naše obrana krátká a domácí brankář tak musel podruhé kapitulovat. A hosté zřejmě při chuti zle zatápěli před domácí brankou. Pak se ale ke slovu dostali i Bílé hvězdy, vytvořily si velký tlak před brankou soupeře, jejich gólman ale odolával a nepřipustil zvrat utkání. Čtyři minuty před koncem třetiny si hosté opět zahráli přesilovou hru, kterou tentokrát využili a zvýšili stav utkání na 1:3. Ten však mohli hosté po faulu domácích půl minuty před koncem utkání ještě zvýšit po nařízeném trestném střílení, to ale dobře vychytal domácí gólman Trvaj.


Podobné články