Menu +

Sdílejte článek
 
, sobota 8.10.2016
TRE TRE
0:30:0, 0:2, 0:1
KOM KOM
Statistiky
Branky a nahrávky: 31. Klouda (Kos, Šlahora), 33. Máša, 59. Škodík (Hostaša). Rozhodčí: Erat - Mejzlík. Vyloučení: 4:5. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 55.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Trvaj - Bláha, Mojdl, Zamazal E., Svoboda L., Dvořák, Šoltés, Svoboda F., Krotký, Čermák, Zamazal D., Hájek, Venhoda, Hanák, Březka
HC Kometa Brno: Kopuletý - Máša, Robin, Nekvapil, Klouda, Kočka, Ludikovský, Škodík, Halačka, Kavický, Nesvadba, Hostaša, Kos, Šlahora, Dočekal, Šíbor

Komentář k zápasu

Bílé hvězdy nastoupily na domácím ledě proti těžkému soupeři z hokejového klubu HC Kometa Brno.

První třetina byla z obou stran velmi pěkná a vyrovnaná, do první větší pěkné akce se dostal krátce po začátku utkání domácí Čermák, hosté se ale nedali zahanbit a i oni prověřili domácího Trvaje. V polovině třetiny nabídli hosté našim hráčům výhodu přesilové hry, ale i přes několik pěkných šancí se domácím nepodařilo vstřelit branku. Do konce třetiny se oba gólmani měli co ohánět, branku však přihlížející diváci neviděli.

I druhá třetina přinesla divákům pěkný hokej, krásnou akci předvedli Krotký s Březkou, jejich rána ale skončila v betonech hostujícího gólmana. V polovině třetiny přišlo vyloučení domácího hráče, které hosté potrestali první brankou a dostali se do vedení 0:1. Gól domácí hráče trochu zmrazil a toho využili hosté z Brna a pojistili své vedení druhou brankou. Bílé hvězdy se ale znovu zvedly a dostávaly se do šancí, chybělo jim však trochu hokejového štěstí. Před koncem třetiny mohly zkorigovat stav utkání , nařízený samostatný nájezd ale hostující gólman vyrazil.

V poslední třetině byla vidět velká snaha Bílých hvězd vylepšit skóre, Kometa ale dobře bránila svůj náskok. Šance byly znovu na obou stranách, Bílým hvězdám ale nebylo dopřáno vstřelit gól i přes velkou snahu a bojovnost, kterou prokazovaly. Poslední slovo znovu patřilo Kometě, která před koncem utkání zvýšila své vedení na 0:3.

I přes prohru ukázaly Bílé hvězdy, že umí bojovat do poslední minuty a o zhodnocení utkání se podělili bratři Erik a Denis Zamazalovi.
S.Ch. "Kluci, Kometa asi není zrovna lehký soupeř..."
D.Z. "To není,ale myslím, že bysme mohli vyhrát, dělali jsme chyby v obraně a někdy i v útoku, měli jsme si to víc hlídat a taky jsme se měli víc vracet, tak jsme mohli aspoň remízovat a bylo by to lepší."
E.Z. "My jsme hráli dobře hlavně tu první třetinu a i druhou třetinu jsme se hodně snažili, ale pak jsme dostali ten gól a hned za chvíli další a to se nám už pak docela špatně hrálo."
S.Ch. "Ale do poloviny druhé třetiny jste se drželi a hráli hodně vyrovnaný zápas, pak ale přišly dva rychlé góly.."
D.Z. "No, nehráli jsme zase tak špatně, ale dělali jsme chyby v tý obraně, kdy jsme třeba nahrávali křížem v našem pásmu a to nám sebrali Komeťáci a dali nám góla, a v tom oslabení to jsme tam prostě neubránili."
S.Ch. "Eriku, vy jste ale měli hodně šancí, gól vám tam ale nepadl ani jeden. Byl ten jejich brankář tak dobrý?"
E.Z. "Já myslím, že se mu dal dát gól, jenom nám to tam dneska prostě nepadalo. Šance jsme měli, ale asi jsme měli trochu smůlu, určitě jsme nějakou branku dát mohli."
S.Ch. "A co vás čeká příští týden?
D.Z. "To budeme hrát s Warriorem."
E.Z. "Ten jsme v přípravě porazili, tak snad vyhrajeme."

Klukům děkuji za rozhovor a všichni jim budeme držet palce, aby příští vítězství bylo jejich.

Podobné články