Menu +

Sdílejte článek
 
, sobota 11.3.2017
TRE TRE
0:20:0, 0:1, 0:1
JIH JIH
Statistiky
Branky a nahrávky: 33. Vandas (Matějíček), 57. Habermann (Bakus). Rozhodčí: Marek - Roupec. Vyloučení: 3:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 50.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Trvaj - Bláha, Mojdl, Zamazal E., Topol, Suchánek, Šoltés, Svoboda, Venhoda, Čermák, Zamazal D., Hájek, Budín, Krotký, Hanák
HC Dukla Jihlava: Černý - Fábry, Peš, Matějíček, Novák, Kolda, Bakus, Křížek, Vandas, Štos, Port, Doskočil, Habermann

Komentář k zápasu

K poslednímu utkání v letošní sezóně nastoupily Bílé hvězdy na domácím ledě proti svému nejtěžšímu rivalovi HC Dukla Jihlava. A hosté hned od začátku dávali najevo, že jsou zaslouženě v tabulce na prvním místě s velkým bodovým odskokem na ostatní týmy a většinu utkání na ledě kralovali.

Naši hráči se ale se sezónou nechtěli rozloučit špatným výsledkem a svou kůži nedávali zadarmo. Domácí brankář Trvaj předvedl několik skvělých zákroků a svůj tým v tomto utkání podržel stejně jako ho držela obrana, která odvedla opravdu dobrou práci vzhledem k tomu, že hosté většinu času útočili a naše hráče téměř nepouštěli do svého obranného pásma.

V letošní sezóně odvedli kluci kus poctivé práce, za kterou jim patří pochvala a poděkování. Přejeme jim do další sezóny hodně zdraví a sil a hlavně ať je hokej pořád baví.

Podobné články