Menu +

Sdílejte článek
 
7.kolo, sobota 15.10.2016
TRE TRE
5:02:0, 3:0, 0:0
HBR HBR
Statistiky
Branky a nahrávky: 9. Vildomec, 20. Vildomec (Havlíček), 25. Havlíček (Vildomec, Prokeš), 26. Mráček (Bartoš, Strnad), 38. Beneš (Brabec) . Rozhodčí: Horký - Mezlík. Vyloučení: 4:5. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 33.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Rygl (od 30. Málek) - Suchánek, Hošťálek, Voznica, Dobrovolný, Strnad, Beneš, Vildomec, Mráček, Prokeš, Havlíček, Bartoš, Brabec
BK Havlíčkův Brod: Gablech (od 30. Bělohlávek) - Kozlík, Kachlíř J., Kachlíř D., Brož, Kocman, Mrtka P., Mrtka R., Kraučus, Hospodka, Nový, Pazderka, Hart

Komentář k zápasu

Bílé hvězdy přivítaly na domácím ledě tým z Havlíčkova Brodu a přihlížející diváci se měli na co dívat.
Už v 9. minutě dostal domácí do vedení krásnou brankou Matěj Vildomec, který nekompromisní ranou prostřelil hostujícího gólmana. A protože byl opravdu při chuti přidal před koncem první třetiny další pěknou branku po přihrávce Havlíčka. Po první třetině tak mohli být domácí hráči určitě spokojenější.

Druhá třetina se také nesla ve znamení Bílých hvězd, kdy se na ledě předvedli Havlíček, Mráček a Beneš, kteří třemi brankami pojistili vítězství svého týmu a i když se hosté snažili a ohrožovali oba domácí gólmany pěknými a nebezpečnými akcemi, branku se jim vstřelit nepodařilo .

Ve třetí třetině už domácí bránili výsledek a hlavně nulu na kontě obou skvěle chytajících domácích gólmanů.

Všem hráčům patří velká pochvala za skvělý týmový výkon.

Podobné články