Menu +

Sdílejte článek
 
8.kolo, sobota 22.10.2016
TRE TRE
4:42:3, 1:0, 1:1
ZDR ZDR
Statistiky
Branky a nahrávky: 2. Trnková, 14. Bartoš (Brabec), 23. Trnková (Bláha), 50. Mráček (Vildomec) - 7. Macek, 8. Macek, 11. Lédl, 51. Macek (Kantor). Rozhodčí: Mejzlík - Mezlík. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 53.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Rygl (od 31. Málek) - Suchánek, Hošťálek, Voznica, Dobrovolný, Svoboda, Bláha, Strnad Vildomec, Mráček, Prokeš, Trnková, Havlíček, Bartoš, Brabec, Beneš
SKLH Žďár nad Sázavou: Brož - Bartoň, Dvořák, Chromý, Kantor, Lédl, Macek, Mokrý, Procházka, Polívka, Slavíček

Komentář k zápasu

Bílé hvězdy hostily na domácím stadionu soupeře ze Žďáru nad Sázavou a utkání otevřela hned ve druhé minutě krásným gólem Zuzka Trnková. Soupeř se chvíli z rychlého gólu otřepával, pak ale nastoupil hostující Macek a dvěma góly otočil během necelých dvou minut skóre ve prospěch hostů. Neuplynuly ani tři minuty a soupeř se brankou Lédla dostal už do dvoubrankového vedení. Oba týmy si v dalších minutách vypracovaly několik pěkných šancí a oba brankáři se měli opravdu co ohánět. Pak ale přišla znovu chvíle domácích hráčů a Brabcovu ránu dorazil do soupeřovy branky Bartoš.. Třebíčští tak snížili na 2:3 a tak skončila i první třetina.

Ve druhé třetině znovu zaúřadovala Zuzka Trnková a krásnou individuální akcí zařídila vyrovnávací branku domácích. A zřejmě byla opravdu při chuti, protože netrvalo dlouho a znovu sama ujela a ohrozila branku hostů, tentokrát byl ale gólman ve střehu a Zuzčinu ránu chytil do lapačky. Do šance se pak dostal Tobiáš Beneš, Filip Svoboda, Šimon Voznica, ale přes všechny pěkné akce a šance byl Zuzčin gól jediný, který diváci ve druhé třetině viděli.

V poslední třetině se oba týmy snažily obrátit skóre na svoji stranu, znovu mohli přihlížející diváci zatleskat několika pěkným akcím a v polovině třetiny se třebíčští hráči zásluhou pěkné akce Matěje Vildomce a Jonáše Mráčka dostali do vedení. Radost byla velká, ale krátká, trvala necelou minutu a bylo srovnáno zásluhou Macka, který svým hattrickem srovnal stav utkání na 4:4. A žádná ze stran už nechtěla udělat chybu a tak hra byla opatrnější, nebylo vidět tolik šancí a po odhoukání závěrečné sirény svítil na tabuli nerozhodný stav 4:4.

Podobné články