Menu +

Sdílejte článek
 
25.kolo, neděle 15.1.2017
KRK KRK
5:6sn1:3, 3:0, 1:2
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 4. Cerman (Mach), 24. Henych (Mach), 24. Krsek, 40. Krsek (Tříska), 55. Mach (TS) – 6. Nejedlý (Dvořák), 12. Trnka (Dvořák), 13. Kyncl (Trnka), 35. Válek (Nejedlý), 48. Svoboda (Caha), rozhodující nájezd: Trnka. Rozhodčí: Šmika – Purtík, Jeřábek. Vyloučení: 7:6, navíc Krsek 2+2 minuty, Furmánek 5 minut a do konce utkání, Borovec 2+10 minut osobní trest – Škareda 2+2 minuty, Vlk 2+2 minuty, Pacal 10 minut osobní trest, Válek a Vlk 2+10 minuty. Využití: 3:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 31.
Sestavy
HC Krkonoše:
SK Horácká Slavia Třebíč: Kružík (nájezdy Pavlas) – Marek, Svoboda, Škareda, Vlk, Pacalová – Nejedlý, Caha, Dvořák – Válek, Trnka, Kyncl – Pacal.

Komentář k zápasu

Reportáž není k dispozici



Ohlasy trenérů

Radek Novák - Horácká Slavia Třebíč:„Domácí vstoupili do utkání lépe a využitou přesilovkou se dostali do vedení. My jsme na to ještě v první třetině zareagovali třemi góly. Hráče jsme nabádali, aby byli pozorní k defenzivě, soupeř byl hodně aktivní v útočném pásmu. Ale bohužel jsme měli několik oslabení, dvě nezvládli a soupeř vyrovnal. Závěr třetiny jsme dohrávali pod tlakem. Ke konci jsme ztratili kotouč, soupeř nám ujel a strhl vedení na svou stranu. Do třetí třetiny jsme šli s cílem utkání otočit, což se nám podařilo. Jenže pak jsme při přesilovce zbytečně ztratili puk, soupeř se dostal do brejku, který jsme zastavili faulem a dostali vyrovnávající gól z trestného střílení. V hektickém závěru bylo spousta vyloučení na obou stranách. Vyplynulo to z toho, že soupeř hraje agresivní hokej a my jsme na to nedokázali reagovat. Do samostatných nájezdů jsme nasadili brankáře Pavlase. Soupeř proměnil pouze jeden a my dva. Jsme za vítězství z tohoto bláznivého utkání rádi."

Podobné články