Menu +

Sdílejte článek
 
26.kolo, neděle 22.1.2017
TRE TRE
8:22:0, 5:1, 1:1
PRI PRI
Statistiky
Branky a nahrávky: 1. Dvořák, 9. Bednář (Válek), 27. Dvořák (Bednář), 27. Nejedlý (Dvořák, Bednář), 30. Dvořák, 32. Dvořák (Nejedlý), 36. Dvořák (Průša, Pacalová), 54. Marek (Nejedlý) – 40. Dragoun, 56. Dragoun (Razím). Rozhodčí: Suchý – Mezlík, Kotrba. Vyloučení: 3:3. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 26. Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Vorčák – Marek, Svoboda, Viskot, Pacalová - Průša, Trnka, Pavelka, Nejedlý, Dvořák, Pacal, Bednář, Válek.
HC Příbram:

Komentář k zápasu

Reportáž není k dispozici



Ohlasy trenérů

Marcel Caha - Horácká Slavia Třebíč: „Dneska přijel soupeř, se kterým jsme se občas trápili. Ne, že bychom je nepřehráli, to se nám dařilo, ale vázla nám koncovka. Problémy nám v předešlých vzájemných zápasech dělal zejména příbramský brankář, ale tentokrát jsme ho odtajnili už v 17. vteřině. Hokejové zákony jsou kruté a někdy se mužstvo uspokojí po prvním gólu. Dneska nás však rychlá branka nastartovala ke slušnému výkonu a skóre jsme postupně navyšovali. Některé góly padly po pěkných akcích a měly parametry, jaké bychom si s kolegou Novákem představovali. Nakonec jsme zažili pohodový zápas."

Podobné články