Menu +

Sdílejte článek
 
30.kolo, pátek 3.2.2017
TRE TRE
7:12:0, 2:0, 3:1
KRK KRK
Statistiky
Branky a nahrávky: 14. Dvořák, 20. Mojdl (Průša), 29. Marek, 30. Mojdl (Průša), 47. F. Kotačka (Dvořák, Marek), 51. A. Svoboda (Spilka), 53. Průša (Marek, Mojdl) – 51. Matloch (Červíček). Rozhodčí: Pekárek – Mezlík, Roupec. Vyloučení: 4:6. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 42.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný – Doležal, Koňařík, Marek, Dvořák, Patočka, Němec, Vlk - Čtveráček, Mojdl, Makovička, A. Svoboda, Spilka, Vedral, A. Kotačka, D. Svoboda, Průša, F. Kotačka
HC Krkonoše:

Komentář k zápasu

V dalším utkání nadstavbové části ELIOD Ligy mladšího dorostu po vlažnějším a opatrnějším začátku přehrály Bílé hvězdy svého soupeře vysoko 7:1.

Horáky nakopla branka Dvořáka a do konce třetiny už měli hru na svých hokejkách. Uklidňující branku do šatny pak přidal před koncem první třetiny Mojdl.

I další dvě třetiny se pak odehrávaly ve stejném duchu. Domácí dostali svého soupeře pod tlak a nedovolili mu téměř žádnou akci, která by výrazněji ohrozila domácí branku. Pouze jedna chyba domácích ve druhé polovině poslední třetiny dovolila hostům kosmeticky upravit výsledek.



Ohlasy trenérů

Štěpán Oberreiter - Horácká Slavia Třebíč: „Do zápasu jsme vstoupili dost nervózně. První desetiminutovku jsme se trošku hledali, byla tam spousta nepřesností a odevzdaných puků. Jakmile jsme dali první branku, tak jsme se zvedli a třetinu měli ve své režii. Druhá třetina už byla z naší strany lepší. Měli jsme tlak a výsledkem byly další dva góly. Soupeře jsme prakticky k ničemu nepustili ani ve třetí třetině. Jen po drobné chybě jsme dostali gól. V této skupině play-out si kluci uvědomili, o co hrají a ukázali, že hokej hrát umí. Za dva zápasy jsme dali deset gólů a jen dva dostali. Hodně jsme se zlepšili, a když v tom budeme pokračovat, jsme schopní uhrát dobrý výsledek s každým."

Podobné články