Menu +

Sdílejte článek
 
31.kolo, neděle 5.2.2017
PIS PIS
1:41:3, 0:0, 0:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 6. Novotný – 10. Spilka, 16. Mojdl, 17. Mojdl (Vedral), 45. Vedral (Spilka). Rozhodčí: Šperl – Mitáš, Středák. Vyloučení: 4:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 69.
Sestavy
IHC Písek:
SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný – Dvořák, Vlk, Němec – Vedral, Mojdl, Průša - Spilka, A. Svoboda, Doležal - A. Kotačka, Čtveráček.

Komentář k zápasu

Reportáž není k dispozici



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - Horácká Slavia Třebíč: „Do zápasu jsme vstoupili dobře. Hra byla vyrovnaná a do šancí se oba týmy dostávaly jen sporadicky. Soupeř šel v šesté minutě po proměněné šanci do vedení, ale potom jsme byli lepší a dostávali se do brankových příležitostí. Spilka z levého křídla prostřelil brankáře. V 16. a 17. minutě přišel důležitý okamžik, kdy dvakrát během jednoho střídání skóroval Mojdl. Poprvé dal gól po samostatné akci a potom se prosadil na brankovišti. Vedli jsme 3:1, což byl důležitý markant. Druhá třetina byla vyrovnaná, oba týmy dobře bránily a brankáři dobře chytali. Proto branka nepadla. Domácí ve třetí třetině přidali na důrazu a dostali nás pod tlak, který jsme přečkali díky Šimonovi Dobrovolnému. Nakonec Zdenek Vedral využil dobré přihrávky a střelou do šibenice dal gól na 4:1. Dvě třetiny jsme hráli výborně, ale ve třetí se bránili a udělali řadu chyb. Celkově jsme však spokojení a za výkon si zaslouží pochvalu celý tým."

Podobné články