Menu +

Sdílejte článek
 
35.kolo, neděle 5.3.2017
KRK KRK
2:40:0, 1:3, 1:1
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 39. Šachler (Voděrek), 42. Novák (Kroh) – 29. Mojdl (Vedral), 34. Vedral, 37. Svoboda, 58. Škrdlová (Vedral). Rozhodčí: Kubišta – Bednář, Runštuk. Vyloučení: 4:8. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 45.
Sestavy
HC Krkonoše:
SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný – Škrdlová, Němec, Patočka, Linhart, Růžička – Spilka, Mojdl, Vedral – Šaroun, Doležal, Svoboda – Přidal, Hrnčíř, Kotačka.

Komentář k zápasu

Reportáž není k dispozici



Ohlasy trenérů

Štěpán Oberreiter - Horácká Slavia Třebíč: „Do zápasu jsme vstoupili po čtrnáctidenní přestávce. První třetina byla vyrovnaná, ve druhé jsme zlepšili pohyb a hlavně se prosadili individuálně. První tři góly byly zakončeny střelou pod víko. Třetí část byla ve znamení hodně vyloučených z naší strany, hra rozkouskovaná, ale všechna oslabení včetně tří proti pěti jsme ubránili a dostávali se do brejků. A jeden takový využila dvojice Vedral – Škrdlová. Do sestavy jsme zapracovali čtyři starší žáky, kteří vůbec nezklamali, což je příslib pro další sezonu. Výborným výkonem nás podržel Šimon Dobrovolný, který zlikvidoval spoustu šancí domácích. Přestože jsme nastoupili bez sedmi hráčů základní sestavy, kteří buď chyběli a nebo byli posunuti do staršího dorostu, jsme zápas zvládli. Zatím se vezeme na vítězné vlně a doufám, že nám to vydrží i na tento týden, kdy hrajeme celkem tři zápasy."

Podobné články