Menu +

Sdílejte článek
 
38.kolo, neděle 26.3.2017
KOB KOB
6:52:1, 2:2, 2:2
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 12. Buček, 17. Pěkný, 30. Kapal (Sup, Reichmann), 35. Kapal, 41. Buček, 43. Luka (Mazánek) – 16. A. Kotačka, 29. A. Svoboda (D. Svoboda, A. Kotačka), 39. A. Svoboda (A. Kotačka), 46. Průša (Spilka), 58. A. Svoboda (D. Svoboda). Rozhodčí: Novák – Mrázek, Pacovský. Vyloučení: 4:2. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0.
Sestavy
HC Kobra Praha:
SK Horácká Slavia Třebíč: Vorčák (32. P. Svoboda) – Strnad, Sobotka, Růžička, Šplíchal, Patočka, Linhart, Hrnčíř, A. Svoboda, Spilka, A. Kotačka, D. Svoboda, Průša, F. Kotačka.

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - Horácká Slavia Třebíč: „Odcestovali jsme tam pouze se čtyřmi obránci a devíti útočníky, navíc jsme s sebou měli kluka ze starších žáků, který s námi ještě nehrál. Utkání bylo otevřené, hodně se bruslilo se spoustou šancí. Gólmani chytali dobře a v polovině zápasu jsem střídal brankáře, protože Patrik Svoboda, který s námi trénuje od vánoc, si šanci zasloužil. Byl jsem tak rozhodnutý a postavil ho na půlku zápasu, ať se děje, co se děje. První třetinu byli domácí aktivnější, my jsme byli zaskočení. Oni měli dobrý pohyb i víc šancí. Kobra vedla 2:1 a to se nakonec ukázalo jako rozhodující. My jsme pořád dotahovali. Ve druhé části jsme prohrávali dokonce 3:1, pak jsme sice vyrovnali, ale hned dostali čtvrtý gól. Na začátku třetí třetiny nás dostal soupeř pod tlak, dal nám dvě rychlé branky a odskočil na 6:3. Vypadalo to jednoznačně, ale my jsme se dostali do brejkových situací a postupně jsme to stáhli na rozdíl jednoho gólu. V závěru jsme ještě zkoušeli bez brankáře a měli šance na vyrovnání. Utkání bylo hodně ofenzivní a nakonec jsme sahali po bodu. Klukům jsem i přes prohru poděkoval, s předvedenou hrou jsem byl spokojen."

Podobné články