Menu +

SDO: Starší dorost vydřel cenný bod v zápase, kdy musel dotahovat třígólové manko

Reportáže
T ř e b í č - Starší dorostence čekal těžký soupeř z Mělníka. Tým Středočechů se opírá o povedený ročník hráčů narození 1999, které se mu daří udržet pohromadě. Bylo to znát na výborné souhře, ke které se přidalo výborné bruslení a pohyb. Oslabená sestava domácích na to hledala jen těžko účinnou protihru. Našla ji v bojovnosti a velkém nasazení a obětavostí celého týmu, podpořeným výborným brankářem. Celé utkání domácí prohrávali, nicméně ve třetí třetině dokázali manko smazat a utkání tak dospělo do samostatných nájezdů. I v těch nebyli daleko od zisku druhého bodu, nakonec se z něj však radoval soupeř. Tři kanadské body si připsal Lukáš Pacal, který vstřelil dvě branky a na jednu nahrál.
Sdílejte článek
 
26.kolo, neděle 14.1.2018
TRE TRE
4:5sn 1:1, 1:3, 2:1
MEL MEL
Statistiky
Branky a nahrávky: 17. Pacal, 34. Pacal (Vedral), 44. Libor Dvořák (Pacal, D. Svoboda), 51. Libor Dvořák (Koňařík) – 12. Litera (Šesták), 23. Lenc (Kaňkovský), 24. Robotka, 33. Apatsidis (Litera), rozhodující nájezd: Litera. Rozhodčí: Reich – Erat, Marek. Vyloučení: 1:2. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 45. Střely na branku: . Průběh utkání: .
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný – Viskot, Kameník, Marek, Koňařík, Němec, Vlk – Libor Dvořák, Vedral, Pavelka, Nejedlý, Pacal, Průša, Bednář, D. Svoboda.
HC Mělník:

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

|Radek Novák – SK Horácká Slavia Třebíč: Dnešní soupeř byl velice fyzicky vyspělý, výborně bruslil a hru měl organizovanou jak směrem do obrany, tak do útoku. My jsme v celém průběhu zápasu prohrávali o dva góly, v jednu chvíli krátce i 4:1. Po dvou třetinách byl stav 2:4 v náš neprospěch a v určitých chvílích to s námi vypadalo dost bezradně. V kabině jsme si ale k tomu řekli pár slov a s kolegou Milanem Přibylem jsme se shodli na tom, že si velmi ceníme toho, že se kluci nevzdali a ve třetí třetině dokázali nepříznivý stav vyrovnat na 4:4 a dovést utkání až do nájezdů. Teď je období hor a i naši hráči jezdí na pravidelné lyžařské výcviky se školou nebo s rodinami, takže nám dnes chybělo devět hráčů. To ale není v žádném případě výmluva. Kluci, kteří dnes nastoupili dostali prostor k tomu, aby utkání zvládli. Ve třetí třetině jsme podali opravdu dobrý a bojovný výkon, čehož si ceníme. Důležitým okamžikem utkání byl gól – negól soupeře, kdy bychom už prohrávali 2:5. V tom okamžiku si cením práce rozhodčích, kteří při velké radosti soupeře byli ve velmi dobrém postavení a viděli, že puk nepřešel brankovou čáru. Náš brankář pak vstal a puk měl pod betonem, čili správné rozhodnutí rozhodčího. Pravdou je, že to bylo ve fázi utkání, kdy jsme byli skutečně dole, hra se nám nedařila a soupeř hýřil aktivitou. Naštěstí pro nás ten gól nepadl. Musím pochválit brankáře Šimona Dobrovolného, který nás i přes čtyři inkasované branky výrazně podržel stejně, jako Jakub Kružík v minulých utkáních.

Fotogalerie Zobrazit všechny fotografie


Podobné články

Reportáže

Junioři rozstříleli Studénku, k desítce chyběl jediný gól

17.03.2024
Reportáže

Páté čtvrtfinále Horácké Slavii nevyšlo a končí jí sezóna

16.03.2024
Reportáže

V Opavě junioři jasně vyhráli, skóre mohlo být i vyšší

16.03.2024