Menu +

Horácká Slavia se připojuje k Charitativnímu týdnu Chance ligy při utkání s Kladnem

Aktuální zprávy
T ř e b í č - Třebíčský hokejový klub dlouhodobě pořádá akce pro potřebné spoluobčany. I letos chystá další ročník akce Dvakrát v roce Vánoce a připojí se i k Charitativnímu týdnu Chance ligy, který bude na většině stadionů probíhat v týdnu od 24.11. do 1.12.2018. V Třebíči bude akce připravena na utkání s Kladnem ve středu 28. listopadu. O termínu akce Dvakrát v roce Vánoce budeme včas informovat.
Sdílejte článek
 

Součástí Charitativního týdne bude i dobročinná aukce, do které Horácká Slavia věnuje originální hraný dres ze zápasu hvězd HST s podpisy všech hráčů současného týmu a stejně jako v minulé sezóně i zážitkový poukaz na práci redaktora při vítězem vybraném domácím utkání. Vítěz aukce dostane možnost nahlédnout nejen do zákulisí práce redakce webových stránek našeho klubu, ale i do zákulisí celého týmu, včetně kabiny a přípravy na utkání.

  • AUKCI NAJDETE ZDE
  • V průběhu utkání s Kladnem (středa 28. listopadu) bude u fanshopu sběrné místo pro vaše dary, které pak společně s věcmi vybranými při akci Dvakrát v roce Vánoce poputují na dětské oddělení třebíčské nemocnice a do dětských domovů, s nimiž Horácká Slavia dlouhodobě spolupracuje.
    Nosit můžete zejména knížky, kosmetiku, hygienické prostředky (např. šampony, sprchové gely, krémy atd.) stolní hry, sportovní náčiní a vybavení všeho druhu (např. pálky a míčky na stolní tenis, boby, cyklo rukavice a helmy apod.). Dobročinnosti a Vaší fantazii se ale meze nekladou.

    Statistiky

    Podobné články

    Aktuální zprávy

    Tvoří se nová soupiska, koho uvidíme v Moravských Budějovicích?

    22.03.2024
    Aktuální zprávy

    Zažijte finálový víkend! Vstupenky na světový šampionát jsou stále k dispozici

    22.03.2024
    Aktuální zprávy

    HST táhne! Návštěvnost i sledovanost zápasů patří v rámci Chance ligy k nejvyšším

    19.03.2024