Menu +

Sdílejte článek
 
6.kolo, neděle 4.10.2015
TRE TRE
3:10:1, 2:0, 1:0
SUM SUM
Statistiky
Branky a nahrávky: 21. Sigmund (Svoboda), 37. Nejedlý (Sigmund), 57. Michálek (Dvořák) – 15. Spatharis (Holínek). Rozhodčí: Kotlík – Sibera, Suchý. Vyloučení: 3:3, navíc Rutar (Šumperk) 5 minut + do konce utkání. Využití: 1:1 . Průběh utkání: 0:1, 2:0, 1:0.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Juda – Erat, Svoboda, Pacalová, Havelka, Michálek, Sigmund, Dvořák, Nejedlý, Bednář, Dundálek, Lupač, Průša.
Draci Šumperk:

Komentář k zápasu

Hosté byli v úvodním dějství aktivnější a po zásluze odcházeli do kabin s jednobrankovým náskokem.

Po změně stran svěřenci Karla Vejmelky přidali a hned v úvodu vyrovnal po dorážce Svobodovy střely Sigmund. Ve 37. minutě předvedli Třebíčští pohlednou akci,kterou plným právem vyhodnotil lodivod domácí střídačky jako nejhezčí akci celého zápasu. Nejedlý si vyměnil puk se Sigmundem a perfektním blafákem strhl vedení na stranu Horácké Slavie.

Hostitelé ale nevyužili na přelomu prostřední a třetí části pětiminutovou přesilovku. Vítězství Třebíče pečetil až tři minuty před koncem zápasu parádní střelou z mezikruží Michálek.



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - SK Horácká Slavia Třebíč: „V první třetině jsme byli pomalí a nedůrazní. Soupeř měl lepší pohyb a v 15. minutě svoji snahu korunoval úvodní brankou. Ve druhé části jsme se zlepšili, ale stále byla ve hře řada zbytečných nepřesností a zkažených přihrávek. Přesto jsme vyrovnali a pak šli do vedení. Poslední dvě minuty jsme hráli aktivně. Výborný výkon podal opět brankář Juda. Na své gólmany můžeme být zatím hrdí, je to základní kámen našich trpělivých vítězství."

Podobné články