Menu +

Sdílejte článek
 
10.kolo, pátek 23.10.2015
KAR KAR
0:70:2, 0:2, 0:3
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 4. Lupač ( Dundálek), 15. Lupač ( Nejedlý), 29. Michálek ( Sigmund ), 36. Dundálek ( Pacal ), 43. Michálek ( Erat, Sigmund ), 44. Michálek, 58. Sigmund ( Michálek ) . Rozhodčí: Břetislav Škuta - Orság Radek, Tkáč Tomáš . Vyloučení: 6:5 . Využití: 0:2 . V oslabení: 0:2 . Diváci: 48.
Sestavy
HC Baník Karviná: Antoš Jiří, Baron Pavel, Borowiak Filip, Cipko Jakub, Horecký Martin, Klus Dominik, Křehlík Ivo, Ligocký Josef, Macko Michal, Novobilský Pavel, Pawlas Mateusz, Pečonka Tomáš, Pieczonka Jan, Schwitala Marek, Sojka Kristián, Teplanský Radim, Vícha Patrik, Wojtyla Petr,
SK Horácká Slavia Třebíč: Juda Jaroslav, Šoustal Roman - Erat Jiří, Havelka Gabriel, Strnad Tomáš, Svoboda Karel, Pacalová Kristina, Dundálek Dominik, Bednář Petr, Dvořák Libor, Lupač Jan, Michálek Vojtěch, Nejedlý Radim, Sigmund Tomáš, Trnka Patrik, Pacal Lukáš, Válek Patrik, Pavelka Dušan

Komentář k zápasu

Domácí nastoupili k prvnímu zápasu v Třebíči notně posíleni, na soupisce se objevilo celkem 12 nových jmen. První třetina se nesla ve znamení boje než hokeje a hra připomínala spíše krajský přebor. Hosté šli do vedení ve čtvrté minutě dokonce ve svém oslabení brankou Lupače. V téže třetině se prosadil opět Lupač pohotově z dorážky.

Druhá třetina přinesla více hokejových situací. Hned na začátku hosté nevyužili poměrně dlouhou přesilovku 5 proti 3. Ve 29. min. se prosadil po pěkné přihrávce Sigmunda Michálek. O sedm minut později objel branku domácích Pacal a nepovedenou střelu dorazil Dundálek, který upravil stav na 0:4.

Hned v úvodní minutě třetí části byli vyloučeni domácí a hosté trestali, když po krásné souhře rozvlnil popáté sítě domácích Michálek. Tentýž hráč o minutu později využil chyby domácích v přesilové hře, ve středním pásmu se zmocnil kotouče a nekompromisní střelou dokonal svůj hattrick. V 58. min. se hosté podruhé v zápase prosadili v oslabení, kdy přihrávku Michálka zužitkoval Sigmund a upravil stav utkání na konečných 0:7.



Ohlasy trenérů

Karel Vejmelka - SK Horácká Slavia Třebíč: „Kromě první třetiny, kdy se opravdu hrál krajský přebor a především se bojovalo, tak jsme utkání měli plně pod kontrolou a domácím jsme nedali šanci. Dvakrát jsme se dokonce prosadili ve vlastním oslabení a potvrdili jsme své kvality v koncovce. Velmi si cením nuly na kontě soupeře, poněvadž není jednoduché udržet koncentraci obrany celý zápas, když značně vedete, což se nám povedlo a musím za to klukům poděkovat."

Podobné články