Menu +

Sdílejte článek
 
19.kolo, neděle 3.12.2017
TRE TRE
7:6sn2:3, 3:1, 1:2
POD POD
Statistiky
Branky a nahrávky: . Bednář (Válek, Marek), 20. Nejedlý (Válek, Libor Dvořák), 28. Válek (Nejedlý, Libor Dvořák), 38. Průša (Kotačka), 39. Bednář (Vedral), 56. Válek (Nejedlý), rozhodující nájezd: Nejedlý – 5. Nedbalý (Tomek, Volejník), 8. Kubát (Tomek, D. Toupal), 11. D. Toupal (P. Toupal), 26. Mrkus (Volejník, Dobrkovský), 52. D. Toupal (Tomek, Kubát), 57. D. Toupal (Baumgartner). Rozhodčí: Antonín – Mezlík, Roupec. Vyloučení: 2:5. Využití: 3:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 52.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný – Škrdlová, Viskot, Marek, Němec, Vlk, Lukáš Dvořák – Libor Dvořák, Válek, Kotačka, Mojdl, Vedral, Pavelka, Nejedlý, Makovička, Pacal, Průša, Bednář, D. Svoboda.
HC Poděbrady:

Komentář k zápasu

Reportáž není k dispozici



Ohlasy trenérů

Radek Novák - SK Horácká Slavia Třebíč: „Utkání nemělo příznivý vývoj pro nás. Někteří kluci neměli myšlenky na správném místě, a proto jsme museli v úvodu výrazně korigovat sestavu. Ve druhé třetině jsme hráli výborně. Soupeře jsme zatlačili, prakticky je nepustili z obranné třetiny a překlopili vedení na naší stranu. Ve třetí třetině jsme po fatální chybě ve středním pásmu dostali gól. Pak jsme se ještě jednou dostali do vedení, ale bohužel po další identické chybě, kde nebyla zajištěná hra, soupeř vyrovnal. Dvě vteřiny před koncem jsme ještě měli jednu gólovku, kdy jsme to mohli dát do prázdné brány, ale to už je takové buď a nebo. Remíza je, nemyslím si, že spravedlivá, ale soupeř si brejky za těmi góly šel a šance proměnil, takže bere bod. My jsme rádi, že přes nepříznivý vývoj, který nás na začátku potkal, jsme dokázali nájezdy zvládnout a vyhrát za dva body,“

Podobné články