Menu +

11. března přijedou kompletní Pardubice s Haškem v brance

Aktuální zprávy
T ř e b í č - Jedinečnou příležitost má hokejové publikum v Třebíči a širokém okolí. 11. března totiž na třebíčský led vyjede kompletní tým extraligových Pardubic v čele s Dominikem "DOMINÁTOREM" Haškem, aby zde odehrál přípravné utkání před vrcholem extraligy - play-off. Vstupné jednotné 50,- začátek utkání v 17:30.
Sdílejte článek
 

Ačkoli pro Horáckou Slavii už skončily mistrovské boje, mají diváci v Třebíči jedinečnou a s největší poravděpodobností neopakovatenou příležitost jít ještě na hokej a to hokej s velkým H.

Ve čtvrtek 11. března totiž bude na Zimním stadioně Města Třebíče - MANN+HUMMEL ARENĚ odehráno přípravné utkání mezi Horáckou Slavií Třebíč a mužstvem HC EATON Pardubice, pro které bude utkání přípravou na vrchol celého extraligového ročníku - play-off.

"Pardubice k nám přijedou v nejsilnějším složení v čele s legendárním brankářem a olympijským vítězem z Nagana Dominikem Haškem. Chtějí se udržet v zápasovém rytmu před začátkem vyřazovacíh bojů v extralize, proto hledali soupeře pro sehrání přípravného utkání, které odehrají ve čtvrtek 11. března od 17:30 na našem stadionu," řekl generální ředitel Horácké Slavie Dr. Karel Čapek.

Pro publikum v Třebíči je to vítaná a výjimečná příležitost vidět špičkový extraligový tým ve vrcholné formě. Pardubice jsou před posledním kolem dlouhodobé části extraligy na druhém místě celé soutěže. Jsou tedy opravdu ve výborné formě. Tým, kam po sezóně zamíří třebíčský odchovanec Lukáš Nahodil, se díky výbornému umístění po základní části vyhne bojům v prvním kole play-off, a proto vyplní pauzu utkáním s třebíčskou Horáckou Slavií.

"Vstupné na utkání je jednotné - 50 Kč. Děti do 130 centimetrů výšky mají vstup zdarma. Na utkání neplatí žádné volné vstupenky ani permanentky. Předprodej na toto utkání bude zahájen v pondělí 8. března ráno," doplnil informaci marketingový manažer Třebíče Pavel Vlašín.

Podobné články

Aktuální zprávy

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

před 2 dny
Aktuální zprávy

Velká posila do obrany! V Třebíči bude působit zkušený Jakub Stehlík

před 2 dny
Aktuální zprávy

Jaká je situace ohledně Martina Dočekala? Máme špatné i dobré zprávy

před 3 dny