Menu +

Atraktivní novinky pro utkání play-off

Aktuální zprávy
T ř e b í č - Hned několik novinek připravila Horácká Slavia pro domácí utkání play-off, v němž se ve čtvrtek 22 a v pátek 23. března utkají třebíčští hokejisté s celkem Mladé Boleslavi. Pro diváky je zřejmě nejlákavější možnost získat na jeden celý den k užívání atraktivní osobní automobil Mini Cooper s plnou nádrží.
Sdílejte článek
 
Kromě ZNALOSTNÍ SOUTĚZE, kterou pro vás připravila redakce těchto webových stránek ve spolupráci s partnerem třebíčského hokeje SKUPINOU ČEZ, získá výherce tradiční střelecké soutěže, která probíhá o druhé přestávce, do užívání na jeden den osobní automobil MINI COOPER S PLNOU NÁDRŽÍ.
Výherce čtvrteční soutěže se bude moci v tomto atraktivním autě povozit už v sobotu 24. března a výherce páteční soutěže pak bude moci žlutého krasavce prohánět celou neděli 25. března.
Sponzorem této atraktovní divácké soutěže je firma MANN+HUMMEL.



V tomto krásném autíčku můžete už o víkendu jezdit třeba právě Vy.


Po skončení obou utkání budou navíc z obou týmů vyhlášeni dva nejlepší hráči, pro které ceny věnovala a sponzorem vyhlášení se stala banka WSPK SPARKASSE.

Pro ty z vás, kteří se před utkáními s atraktivním soupeřem - Mladou Bolelslaví, chtějí vyhnout zbytečným frontám u pokladen, je připravena možnost zakoupit si vstupenky v předprodeji. Lístky si můžete zakoupit v kanceláři sekretariátu SK Horácká Slavia na ulici Kateřiny z Valdštejna č. 1 a to od 8 do 16 hodin, ve středu pak navíc na pokladně Zimního stadionu Města Třebíče od 15 do 18 hodin.
V den utkání pak budou pokladny otevřeny již od 16 hodin.

Majitelům permanentek bude jejich místo v předprodeji rezervováno nejpozději do středeční patnácté hodiny.


Pro úplnost uvádíme ještě přehled cen vstupenek na utkání play-off:

Sezení – 70Kč

Stání - 50Kč

Fan Club – 25Kč

Podobné články

Aktuální zprávy

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

před 3 dny
Aktuální zprávy

Neopakovatelná nabídka, měj doma kousek stadionu i ty

před 3 dny
Aktuální zprávy

Jak postupuje rekonstrukce? Připravujeme prodej upomínkových předmětů s částí hrací plochy i stadionu

21.04.2024