Menu +

3. třída - turnaj v minihokeji ve Velkém Meziříčí 25.11.2006

Mládežnický hokej
T ř e b í č - Dalším turnajem pokračovala soutěž třetích tříd a to ve Velkém Meziříčí, kde se ve skupině A potkala družstva domácích, Třebíče, Pelhřimova a Žďáru. Ve skupině B byly týmy Třebíče, Velké Bíteše, Pelhřimova a Humpolce. Z obou třebíčských týmů si lépe vedl tým označený jako Třebíč „A“, který ve své skupině skončil celkově druhý. Tým označený jako Třebíč „B“ se umístil na místě čtvrtém.
Sdílejte článek
 
Třebíč A:

Třebíč A - Pelhřimov A 5:3 (2:0,2:1,1:2)
S tímto soupeřem jsme se sešli už podruhé a opět to bylo vyrovnané utkání. V prvním utkání jsme otáčeli nepříznivé skóre až v posledních dvou minutách třetí třetiny. Tentokrát jsme měli dobrý vstup do utkání vedli 2:0, po dvou třetinách 4:1 a poté soupeř snížil až na 4:3, ale tři minuty před koncem jsme dali důležitý gól na 5:3 a takto již zápas skončil.

Třebíč A - Žďár nad Sázavou 14:1 (3:0,7:0,4:1)
Tentokrát Žďár přijel se slabším mužstvem ( 4.třída hrála svou soutěž ) a navíc byl nalosován do A skupiny a tak jsme mohli pomstít naši minulou porážku. To se nám podařilo se vším všudy a soupeři nedali sebemenší naději na úspěch. Hrálo se na jednu branku.

Velké Meziříčí - Třebíč A 11:3 (2:0,5:0,4:3)
Dá se opět napsat co minule a to, že nás porazili dva hokejisti, kteří jsou moc šikovní a v této soutěži nemají co dělat. Jinak by byl zápas vyrovnaný. Přesto si myslím, že jsme šli do zápasu dopředu s poraženeckou náladou a o lepší výsledek jsme se začali prát až v poslední třetině a to bylo málo.

Pořadí:
1. Velké Meziříčí 6 bodů
2. Třebíč A 4 body
3. Pelhřimov 2 body
4. Žďár 0 bodů


Třebíč B:

Třebíč B - Pelhřimov B 4:4
V tomto zápase jsme byli o kousek lepší, ale bohužel gól v poslední minutě znamenal remizu 4:4.

Třebíč B - Velká Bíteš 5:7
Tentokrát byla nalosována Bíteš do druhé skupiny a ukázala, že hokej hrát umí. Nás může těšit, že i naše mužstvo zahrálo velmi dobře a tak se hrál téměř vyrovnaný zápas.

Třebíč B - Humpolec 2:5
Jestliže jsem napsal, že jsme zahráli dobře v minulém zápase i když jsme ho prohráli, už nemůžu říci to samé o tomto zápase. Stačilo vyhrát a měli jsme na to a byli jsme druzí. Ale špatná hra nás dostala až na poslední čtvrté místo.

Pořadí:
1. Velká Bíteš 6 bodů
2. Pelhřimov 3 body
3. Humpolec 3 body
4. Třebíč B 1 bod

Nejlepší střelci v A družstvu Ferda 8. branek, Bednář a Sigmund 4branky, v B družstvu vstřelili 7 branek Erat a Novák, Caha dal góly dva.

Trenér Jiří Burian

Podobné články

Mládežnický hokej

Sezona mládeže: Junioři po boji neprorazili, dorost obstál

29.03.2024
Mládežnický hokej

Juniory čeká závěrečný dvojzápas nadstavby. Proti Opavě a Studénce

15.03.2024
Mládežnický hokej

Nadstavba vrcholí! Juniory čekají klíčové zápasy s Warriors a Zlínem

08.03.2024