Menu +

31. Memoriál MUDr. Ivo Procházky vyhrála Třebíč, Levice druhé

Mládežnický hokej
T ř e b í č - Ve dnech 26. - 28. 12. 2011 uspořádalo družstvo mladšího dorostu Horácké Slavia XXXI. ročník Memoriálu MUDr. Ivo Procházky. Turnaje se zúčastnily čtyři týmy. Kromě pořádající Třebíče to byla mužstva Tábora, Přerova a slovenských Levic. A právě Levice spolu s domácím mužstvem se utkaly ve finále, které nakonec ovládli třebíčští mladíci. Krásný putovní pohár z broušeného skla tedy nemusel nikam cestovat.
Sdílejte článek
 


Fotografie z finále a vyhlášení výsledků NAJDETE ZDE

Výsledky zápasů základní skupiny Memoriálu:

Třebíč - Přerov 2:0
Levice - Třebíč 6:1
Přerov - Tábor 3:2
Tábor – Třebíč 0:5
Přerov - Levice 1:6
Tábor - Levice 4:3 SN

Na základě výsledků základní skupiny byly určeny následující dvojice o konečné umístění:

Souboj o 3.místo svedly týmy Tábora a Přerova. V utkání se projevilo náročné rozlosování pro mladé Kohouty, kteří nestačili na mladé Zubry z Přerova, jimž podlehli 0:8.

Ve finále se utkal domácí tým s týmem Levic, který se pro turnaj posílil šikovnými hráči z Topoľčan.

Ve skupině si sice urostlý slovenský tým s mladými slávisty pohrál, ale ve finále se domácí hráči, podporování asi dvěma stovkami diváků, vybičovali k výbornému výkonu a zcela po právu si vychutnali závěrečný potlesk pro vítěze turnaje. Finálový zápas nabídl doslova strhující podívanou a těm, kdo se přišli do ochozů podívat nabídl adrenalinový zážitek se šťastným koncem pro Horáckou Slavii.

Mladí Horáci vyhráli první třetinu 2:0, ale po druhé části bylo srovnáno na 3:3. Jen málokdo čekal, to, co přinesla ze strany Červenobílých nejlepší třetina celého turnaje. Nadšeně hrající Horáci ji vyhráli 4:0 a celý zápas pak vysoko 7:3.

Celkové pořadí turnaje:

1. místo TŘEBÍČ

2. místo LEVICE

3. místo PŘEROV

4. místo TÁBOR

Ceny při slavnostním vyhlášení výsledků turnaje přišli předat paní Procházková místostarosta města Třebíče RNDr. Pavel Svoboda, místopředseda výkonné rady Horácké Slavie Ing. Dalibor Šoustal a sportovní manažer a trenér "A" týmu HST Kamil Pokorný.

Pořadatelé turnaje tímto děkují za podporu firmám AGADOS, ALTERVA, FINELINE, CAHOVO PEKAŘSTVÍ, PC HELP, ZON, SK Horácká Slavia Třebíč a rodičům hráčů.

Podobné články

Mládežnický hokej

Sezona mládeže: Junioři po boji neprorazili, dorost obstál

29.03.2024
Mládežnický hokej

Juniory čeká závěrečný dvojzápas nadstavby. Proti Opavě a Studénce

15.03.2024
Mládežnický hokej

Nadstavba vrcholí! Juniory čekají klíčové zápasy s Warriors a Zlínem

08.03.2024