Menu +

Horácká Slavia znovu chystá charitativní prokjekt DVAKRÁT V ROCE VÁNOCE

Aktuální zprávy
T ř e b í č - V minulé sezóně připravila Horácká Slavia první ročník charitativní akce pro děti z dětských domovů nazvaný Dvakrát v roce Vánoce. Akce, při níž můžete udělat dárky radost dětem z dětských domovů v Náměšti nad Oslavou a Hrotovicích, se bude opakovat i v právě probíhající sezóně a naplánovaná je na 14. ledna 2013 na derby s Duklou Jihlava. Charitativní projekt bude doplněn akcí Plyšáci.
Sdílejte článek
 

Horácká Slavia pořádá pravidelně při derby různé akce pro fanoušky, chystá pro ně mnoho akcí. Proč bychom tedy tentokrát společně s fanoušky neudělali radost jiným? Přesně proto vznikla myšlenka uspořádat akci Dvakrát v roce Vánoce, jejíž druhý ročník se pomalu blíží.

“Přesně před rokem jsme konstatovali, že charitativní projekt Dvakrát v roce Vánoce měl ohromný úspěch a že jej budeme v roce 2013 opakovat. Před několika týdny jsme se spojili s vedením obou dětských domovů a vzájemně jsme se ujistili, že s akcí chceme a budeme pokračovat i letos," nastínil Daniel šlapák, jak se rodila myšlenka na uspořádání druhého ročnáku akce.

"Druhý ročník je uspořádán na derby s Duklou Jihlava a to z jednoduchého důvodu, větší návštěvy a tím i větší odezvy. Věříme, že diváci akci podpoří. Derby bude sehráno v pondělí 14. ledna. Určitě v mnoha skříních, krabicích nebo třeba poličkách zůstaly hračky a dárky, které již pro Vás nemají smysl, ale udělaly by velkou radost jinému, jako například knížky pro děti, či třeba stolní hry a jiné a pouze se na ně práší. Pokud budete chtít, tak všechny tyto věci mohou dostat opět svůj smysl a mohou udělat podruhé někomu radost, říká k akci obchodní a marketingový manažer Horácké Slavie Daniel Šlapák.

“Z reakcí, které jsme loni dostali z dětských domovů v Náměšti nad Oslavou a Hrotovicích víme, že akce se moc líbila jak dětem, tak pracovníkům obou domovů. Plyšáci pak udělali radost dětem v nemocnici v Třebíči i v popáleninovém centru brněnské nemocnice. Věříme proto, že i letos akce proběhne úspěšně. Znovu jsme pozvali děti z obou zmiňovaných domovů. Přijede jich celkem patnáct, plus doprovod. Projekt má velké renomé i u partnerů našeho klubu. Například firma PATRICK dodá dětem domácí obuv, další firma PLETEX daruje klubové zimní čepice a šály, do akce se zapojí rovněž firma MIDAP a možná i někteří naši další partneři,“ doplňuje Daniel Šlapák.

Poděkování z popáleninového centra brněnské nemocnice.


Veškeré dárky budou rozděleny mezi děti ve věku 12 až 15 let z Dětského domova v Hrotovicích a v Náměšti nad Oslavou. Dárky, které přinesete – popř. i vánočně zabalené - před a v průběhu utkání zanechejte pod vánočním stromečkem u FANSHOPU. Osobně budou předány dětem, které se zápasu účastní jako diváci, na ledové ploše Zimního stadionu Města Třebíče - Mann + Hummel areny ve druhé přestávce utkání.

Jako doplnění celého projektu bude akce Plyšáci – kdy na výzvu moderátora o druhé přestávce „zaházíme děti“ na ledové ploše plyšáky všeho druhu.

Prosíme Vás, kteří přinesete dárky, o vstup na stadion vchodem u hlavních pokladen. Ochranka zde provede kontrolu, která je při derby zápasech nezbytná a při té příležitosti zkontroluje, zda zabalený předmět ponecháte u vánočního stromečku.

Děkujeme všem, kteří se akce zúčastní, za ochotu myslet na druhé a dělat radost dětem.

ZPRÁVA O LOŇSKĚM ROČNÍKU AKCE


Podobné články

Aktuální zprávy

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

před 2 dny
Aktuální zprávy

Neopakovatelná nabídka, měj doma kousek stadionu i ty

před 2 dny
Aktuální zprávy

Jak postupuje rekonstrukce? Připravujeme prodej upomínkových předmětů s částí hrací plochy i stadionu

21.04.2024