Menu +

Vítězem Městské NÁPOJE BRABEC ligy 13/14 HC Lukáš, nejslušnějším týmem HC Stařeč

Aktuální zprávy
T ř e b í č - Ročník 2013 – 2014 byl již třetím ročníkem Městské NÁPOJE BRABEC ligy. Všechny tři ročníky nakonec ve finále vyhrál tým HC Lukáš a letos tak završil zlatý hattrick. Rozhodující finálové utkání v sobotu 29. března sledovalo v hledišti na dvě stovky diváků a divaček. Celý ročník této amatérské hokejové ligy lze hodnotit jako úspěšný. Podle mnoha účastníků soutěže je tato Horáckou Slavií Třebíč organizovaná liga kvalitní soutěží a účastníkům poskytuje kvalitní sportovní vyžití.
Sdílejte článek
 

FOTOGRAFIE Z FINÁLE A VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ NAJDETE ZDE

VÝSLEDKY, STATISTIKY A PRAVIDLA SOUTĚŽE NAJDETE ZDE


Třetího ročníku Městské NÁPOJE BRABEC ligy se účastnilo sedm týmů. Soutěž se hrála tříkolově, poté následovalo play – off, které hrála první čtyři družstva tabulky. Hracími dny soutěže byly pondělí, středa a čtvrtek, výjimečně se hrálo dle domluvy, i o víkendu.

Finále mezi HC Lukáš a HC Sokol Stařeč bylo hráno na dvě utkání. Oba zápasy přinesly kvalitní hokej a těsné výsledky. První utkání zvládli lépe hráči HC Lukáš výsledkem 4:3. Ve druhém finálovém utkání zvítězil také HC Lukáš, tentokrát opět nejtěsnějším výsledkem 2:1.

Jako každý rok, byl i letos oceněn i nejslušnější tým celé soutěže, kterým se za nejnižší počet trestných minut stal tým HC Sokol Stařeč.

Již nyní Horácká Slavia Třebíč připravuje čtvrtý ročník soutěže, a pokud se podaří zajistit osm účastníků, bude se měnit i hrací systém ligy. Po prvním odehraném kole by se soutěž rozdělila na dvě výkonnostní skupiny tak, aby se co nejvíce potkávali výkonnostně vyrovnaní soupeři.

Podobné články

Aktuální zprávy

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

dnes
Aktuální zprávy

Neopakovatelná nabídka, měj doma kousek stadionu i ty

dnes
Aktuální zprávy

Jak postupuje rekonstrukce? Připravujeme prodej upomínkových předmětů s částí hrací plochy i stadionu

před 2 dny