Menu +

Roman Erat a David Dolníček pokračují, Horácká Slavia začne přípravu 2. května

Aktuální zprávy
T ř e b í č - Přinášíme první zprávy o nově se rodícím kádru čtvrtfinalisty minulého ročníku WSM Ligy, Horácké Slavie Třebíč, a jsou to zprávy dlouho očekávané a jistě i pozitivní. Oproti původním zprávám byl také o jeden týden posunut termín zahájení letní přípravy na sezónu 2017 – 2018, a to na úterý 2. května, v pondělí je státní svátek.
Sdílejte článek
 

Nový kontrakt s Horáckou Slavií Třebíč podepsaly dvě velké opory týmu, odchovanci klubu, útočníci David Dolníček a jeho hokejový souputník Roman Erat. Oba forvardi obsadili v klubovém kanadském bodování základní části minulé sezóny první dvě místa a byli velmi platnými hráči. Dohromady včetně play – off nasbírali vynikajících 76 kanadských bodů. Pokud by se oba rozhodli nepokračovat, byla by to pro klub velká ztráta.

Ta se ale nekoná a diváci se tak znovu mohou těšit na lišácké kousky kapitána Davida Dolníčka i vynikající práci neunavitelného bojovníka Romana Erata.


Hráčská karta Davida Dolníčka

Hráčská karta Romana Erata


Jak je uvedeno výše, byl o jeden týden posunut termín zahájení letní přípravy, a to z pondělí 24. dubna na úterý 2. května. Důvodem jsou jednání o smlouvách s dalšími hráči, která probíhají, a také jednání o spolupráci s partnerskými kluby. Jeden z nich, tedy Kometa Brno, totiž teprve 19. dubna ukončil veleúspěšnou sezónu ziskem titulu. Na něm se značnou měrou podíleli i odchovanci Horácké Slavie Třebíč, ale i hráči, kteří v Třebíči působili na hostování či střídavé starty právě z Komety Brno. Jednání o další spolupráci s Kometou a její formě jsou také jedním z důvodů posunutí termínu zahájení letního drilu.

Podrobné zprávy včetně fotografií a videa přineseme po zahájení letní přípravy ve středu 3. května dopoledne.

Podobné články

Aktuální zprávy

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

před 3 dny
Aktuální zprávy

Neopakovatelná nabídka, měj doma kousek stadionu i ty

před 3 dny
Aktuální zprávy

Jak postupuje rekonstrukce? Připravujeme prodej upomínkových předmětů s částí hrací plochy i stadionu

21.04.2024