Menu +

Sdílejte článek
 
26.kolo, neděle 8.1.2017
TRE TRE
6:20:0, 3:1, 3:1
VPO VPO
Statistiky
Branky a nahrávky: 23. Pokorný (Matov, Michálek), 27. Burian (Matov), 30. Caha (Tůma, Hort), 41. Urban (Matov, Erat), 43. Matov (Erat, Strnad), 45. Burian (Wasserbauer, Hort) – 39. Černý (Bejda), 45. Tabášek Rozhodčí: Ondráček – Rampír, Horký Vyloučení: 8:8, navíc Havelka (Vel. Popovice) 10 minut osobní trest Využití: 3:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 40.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Pavlas – Pokorný, Urban, Šimka, Michálek, Burian, Wasserbauer, Strnad, Hort, Matov, Kajnar, Erat, Tůma, Caha.
TJ Slavoj Velké Popovice:

Komentář k zápasu

REportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - SK Horácká SLavia T5ebíč: První třetina byla, možná pod dojmem pátečního utkání v Chrudimi, hodně opatrná. Měli jsme několik střel, ze kterých mohly padnout góly, ale úvodní část skončila 0:0. Hlavní bylo, že se nám zlepšila obrana a od začátku jsme nepouštěli Popovice do žádných brejků ani přečíslení, které umí. To bylo důležité a hlavně jsme se ve druhé třetině prosadili střelecky. Soupeři jsme odskočili a od druhé půlky měli zápas pod kontrolou. Bylo hodně zbytečných vyloučení, se kterými jsme se potýkali i v pátek a stála nás spoustu sil. Nepouštěli jsme je do brejků, které oni mají nebezpečné a umí z nich dávat branky. První třetinu jsme si to nějakým způsobem pohlídali. Utkání bylo o prvním gólu, který kdybychom inkasovali, nemuseli jsme se z toho dostat, ale dali jsme ho my. Ve druhé třetině jsme odskočili na 3:0 a pak měli zápas pod kontrolou. Tady se utkání lámalo.

Podobné články