Menu +

Sdílejte článek
 
29.kolo, neděle 22.1.2017
PIS PIS
2:4 0:0, 0:1, 2:3
TRE TRE
Statistiky
Branky a nahrávky: 47. Kozák (Rod), 51. Volf (Torba) – 28. Burian (Erat), 57. Matov (Urban, Všetečka), 58. Hort (Urban), 59. Urban (Hort) Rozhodčí: Sýkora – Šperl, Jílek. Vyloučení: 0:1. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 56. Střely na branku: 30:41. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:3, 2:4.
Sestavy
IHC Písek:
SK Horácká Slavia Třebíč: Šoustal – Pokorný, Všetečka, Urban, Šimka, Michálek, Burian, Wasserbauer, Strnad, Hort, Matov, Kajnar, Erat, Tůma, Caha

Komentář k zápasu

Reportáž není k dispozici



Ohlasy trenérů

Roman Mejzlík - Horácká Slavia Třebíč: „Chytli jsme začátek a odehráli velice dobré utkání, které mělo po celou dobu velmi dobré tempo. V první třetině bylo hodně střel na obou stranách, ale gól nepadl. Ve druhé třetině jsme byli aktivnější i lepší, ale ze spousty šancí proměnili pouze jednu. Ve třetí třetině jsme dostali dva nešťastné góly a domácí se ujali vedení. My jsme ale pořád hráli aktivně a díky tomu se to otočilo na naší stranu. V závěru jsme dali dvě rychlé branky a vítězství pečetili gólem do prázdné brány. Spokojenost, až na pár chyb, které tu vždycky budou, jsme hráli dobře. Po delší době jsme mohli hrát na tři útoky a pět obránců. Aktivní hra se nám vyplatila a celý tým podal velmi dobrý výkon."

Podobné články