Menu +

Sdílejte článek
 
8.kolo, neděle 16.10.2016
TRE TRE
4:5sn2:0, 0:3, 2:1
TAB TAB
Statistiky
Branky a nahrávky: 10. Dvořák (Nejedlý, Caha), 11. Dvořák (Marek), 42. Nejedlý (Trnka), 48. Caha (Dvořák) – 23. Bouška (Drhovský, Bednář), 28. Mimpan (Duda, Zavadil), 33. Kratochvíl (Zavadil), 59. Bouška, rozhodující nájezd: Zavadil. Rozhodčí: Suchý – Čurilla, Sibera. Vyloučení: 6:8. Využití: 1:3. V oslabení: 0:1. Diváci: 51.
Sestavy
SK Horácká Slavia Třebíč: Pavlas – Trnka, Svoboda, Marek, Marek, Pacalová – Nejedlý, Bednář, Dvořák, Úlovec, Caha, Kardoš, Válek, Lupač, Viskot, Pacal.
HC Tábor:

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici



Ohlasy trenérů

Radek Novák - Horácká Slavia Třebíč: „Znovu jsme si vypracovali několik brankových příležitostí a první třetinu vyhráli 2:0. Jenže to v hokeji nic neznamená a utkání bylo jak na houpačce. Dvakrát jsme inkasovali v oslabení, jednou ve vlastní přesilovce a druhou část jsme tak prohráli 0:3. Ve třetí třetině jsme chtěli výsledek překlopit na svou stranu, což se nám dařilo. Nejdříve jsme vyrovnali a pak to i otočili, ale minutu a půl před koncem přišlo další naše vyloučení a soupeř vyrovnal. V závěru jsme měli ještě samostatný únik, který jsme ale neproměnili. Rozhodnout musely samostatné nájezdy, ve kterých byli šťastnější hosté."

Podobné články